Четвер, 09.05.2024, 16:09

 

Форма входу

Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Березень » 25 » Післямова. Частина 3...
Післямова. Частина 3...
16:11
Перший відкритий чемпіонат м.Буча з футзалу. Післямова.
 
 «Молодь» (м.Буча)

Місце у загальному заліку: 6

Матчів: 9

Перемог: 5

Нічиї: 0

Поразок : 4

Різниця мячів : 64-58

Таємна зброя: прогнози Андрія Крупи

Кращий гравець (версія «футбольної київщини»): Бишок

Бомбардири командиБишок – 28, Краснодемський-10, Цуп'як-8, Козій-6, Марченко-4, Долівець, Онищук, Руденко-2, Лунга-1
 

Мабуть, цю команду можна назвати відкриттям турніру. Ніхто не очікував перед стартом чемпіонату, що «Молодь» буде до останнього туру боротися за вихід із групи. У першому колі справжньою «зіркою» команди був Максим Бишок, зусиллями якого, команда набрала багато очок. У перерві між першим та другим колом команда підсилилась трьома виконавцями із СК «Ворзель» - Козій, Марченко та Онищук. Після цього «Молодь» вже була одним із фаворитів групи, але не вистачило досвіду. Команда демонструвала відкриту яскраву гру, і як результат – 64 голи забила та 58 пропустила.

Щодо перспектив команди у майбутніх чемпіонатах, то можна з впевнінестю сказати, що якщо вдасться зберегти такий склад команди – «Молодь» буде претендувати на найвищі місця.
 
«Арсенал» (м.Буча)

Місце у загальному заліку: 5

Матчів: 10

Перемог: 6

Нічиї: 0

Поразок : 4

Різниця мячів : 63-39

Таємна зброя: Жуковський

Кращий гравець (версія «футбольної київщини»): Білич

Бомбардири команди: Жуковський–31, Білич-10, Астащенко-5, Зарицький–4, Крошко-3, Ерещенко, Мордкович-2, Анісімов, Пастух-1

 
Команда була на голову сильніше за тих учасників, які посіли в групі місця з 4 по 6. А от до лідерів трохи не дотягнула. Ключовим, напевно, був матч 6-ого туру із ФК «Буча-03», коли ще за 5 хвилин до закінчення матчу «Арсенал» перемагав 3:1, але у підсумку програв 3:4. Тут також зіграла роль відсутність досвіду виступів у таких чемпіонатах. Якби ж тоді команда втримала перемогу, все в групі могло скластися по іншому. Був у команди ще один шанс – в останньому турі обіграти «Фенікс» з різницею у 5 голів, але це було практично нереально.
Свій приз «Арсенал» отримав – Жуковський став кращим бомбардиром команди, наколотивши більше 30 голів.
 
«Фенікс» (м.Буча)

Місце у загальному заліку: 4

Матчів: 12

Перемог: 8

Нічиї: 1

Поразок : 3

Різниця мячів : 72-43

Таємна зброя: Кіров

Кращий гравець (версія «футбольної київщини»): Шаповал

Бомбардири команди: Шаповал–20, Бондарчук-14, Куріч-13, Молдованов І.-7, Коваль, Яременко В.-3, Медвідь, Друк-2, Зозуля, Молдованов Д., Федонюк А., Яременко І. - 1

 

У групі «Фенікс» продемонстрував свою силу. Команда впевнено пройшла перший етап, поступившись у двох матчах лише «Бучі-03». Лідерські якості проявив Шаповал, який у підсумку став кращим гравцем турніру. Багато забивали Куріч та Бондарчук. Добре виглядав у цій компанії Молдованов. Оборону цементував досвідчений Яременко Валентин. Загалом дуже сильна перша п’ятірка гравців.

У півфіналі на «Фенікс» чекала зустріч з ФК «Мироцьке», який був послаблений відсутністю, через дискваліфікацію, Мілютіна. Перший тайм бучанці провалили, а от у другому заграли так, як від них і чекали. Трохи не вистачило, аби дотиснути «Мироцьке». У серії пенальті фортуна відвернулась від «Фенікса». А у «втішному фіналі», тобто у матчі за 3-є місце команда вже просто грала у своє задоволення-були відсутні декілька гравців....

Загалом, виступ «Фенікса» можна оцінити як вдалий. Команда потрапила до «фіналу чотирьох», що вже є досягненням.
 
«ТБС» (м.Буча)

Місце у загальному заліку: 3

Матчів: 11

Перемог: 5

Нічиї: 3

Поразок : 3

Різниця мячів : 62-52

Таємна зброя: «Антібишок»

Кращий гравець (версія «футбольної київщини»): Єршов

Бомбардири командиІващик–19, Кулагін, Вашуленко-10, Степаненко-8, Швабій-6, Єршов-4, Овсянніков, Карпенко, Лісник – 1

 

«ТБС» були фаворитами усього турніру. Так, саме цю команду вважали найсильнішою, адже вона зібрала у своєму складі сильних виконавців.

Проте команда «ТБС» якось довго втягувалася у чемпіонат і взагалі, могла залишиитися без «фіналу чотирьох». Але в останніх матчах команда "взялася за розум". Переломним став матч із «Буча-03-2», перемога в якому залишила «ТБС» шанси на вихід із групи, чим вони і скористалися.

У півфіналі «ТБС» натрапив на непереможну, у груповому турнірі, «Бучу-03», яка грамотно зіграла від оборони і на контратаках обіграла фаворитів.

У матчі за 3-є місце «ТБС» не мали права на поразку. Команда зіграла в яскравий атакуючий футзал і перемогла «Фенікс».
 
ФК «Буча-03» (м.Буча)

Місце у загальному заліку: 2

Матчів: 12

Перемог: 11

Нічиї: 1

Поразок : 0

Різниця мячів : 52-25

Таємна зброя: Макаренко, Мухін

Кращий гравець (версія «футбольної київщини»): Одіноков, Созанський

Бомбардири команди: Мальчевський– 16, Юхимчук Д.-7, Созанський-6, Мухін, Товстенко– 4, Макаренко О., Совенко, Юхимчук С. - 3, Кравчук М. - 1
 

«Буча-03» з першого туру захопила лідерство у групі і вже нікому його не віддала. 10 перемог у 10 матчах, стовідсотковий результат. Команда не забивала багато голів, але надійно грала в обороні, до того ж відмінно діяв у воротах – Одіноков.

Було багато скептиків, які сумнівалися у можливостях команди. Вони заявляли, що просто група слабенька у «Бучі-03», їм щастить і т.д.

Замовкнути цих скептиків змусив півфінальний матч із потужним «ТБС». Команда зіграла просто відмінно і здобула крупну перемогу з рахунком 6:2. Вже у фінальному матчі більшість бачила саме «Бучу-03» фаворитом. Проте їм у фіналі протистояла команда «Мироцьке», яка також є дуже сильною. Фортуна у фіналі посміхнулася футболістам із селища Мироцьке, які у серії пенальті вирвали перемогу у бучанців.

Окрім другого місця, «Буча-03» зібрала половину індивідуальних призів. Одіноков та Созанський стали відповідно кращим голкіпером і захисником турніру.
 
 
 
ФК «Мироцьке» (с.Мироцьке)

Місце у загальному заліку: 1

Матчів: 11

Перемог: 5

Нічиї: 3

Поразок : 3

Різниця мячів : 43-45

Таємна зброя: характер переможця

Кращий гравець (версія «футбольної київщини»): Мілютін

Бомбардири командиМілютін – 21, Семенюк-9, Ігнатенко-3, Квашук, Зеленський, Микитюк, Коваленко-2, Бойдюк, Пан-1
 

Команда-чемпіон! «Мироцьке» вийшло до фінальної серії із дуже важкої групи. Так, команда посіла в групі перше місце, але подивіться на різницю забитих і пропущених голів, вона була негативною, що говорить про гостру боротьбу у групі. З перших матчів у команді виділявся дует Мілютін-Семенюк. Відмінно у воротах стояв Клочай, непогано у захисті грав Квашук.

Часто, після першого тайму команда програвала у 2 та навіть три м’ячі, але у другому таймі налаштовувалося на гру і виривала перемоги у цих драматичних матчах. Це безперечно загартувало команду перед фінальною серією.

У півфіналі «Мироцьке» у серії пенальті пройшло непоступливий «Фенікс». У фіналі все для команди розпочиналося не дуже вдало. Першими пропустили, потім зрівняли, потім знову пропустили – зрівняли і вийшли в перед, і в кінці знову пропустили.

Знову все вирішувала фортуна під назвою «серія пенальті». І тут вона була прихильна до «Мироцьке».

Команда з невеличкого селища стала чемпіоном першого відкритого чемпіонату м.Буча з футзалу і ніхто не може сказати, що несправедливо.

Категорія: Футзал. Відкритий чемпіонат м.Буча | Переглядів: 839 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024