П'ятниця, 26.04.2024, 02:59

 

Форма входу

Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Березень » 28 » "Футбольний бум" у "ірпіно-бучанському" регіоні
"Футбольний бум" у "ірпіно-бучанському" регіоні
20:19
ФК "Буча-03" - ФК "Фанат" (м.Боярка) 2:1 (1:1)
 
"Буча-03": Одіноков (Стахов, 35) - Макаренко В. (Макаренко О.,55), Вірченко, Лазорик, Жупіков - Мальчевський, К
равчук М. (Коновалов, 53), Шпакович (Булах, 46), Мартиненко - Самченко - Косенко (Юхимчук С., 63)
 
Голи: Косенко, Самченко - ?
 
Бучанці продовжують готуватися до старту сезону. Черговим спаринг-партнером команди стали давні знайомі із Боярки - ФК "Фанат".
У цьому матчі команди не змогли задіяти усіх найсильніших гравців. У "Фаната" були відсутні провідні півзахисники команди - Біленко та "Моліна", а у бучанців - Єршов, Совенко, Созанський, Ткаченко, Юхимчук Дмитро та ін...
Розпочали матч краще гравці "Бучі-03". Саме вони і відкрили рахунок - Самченко,  з 16-ти метрів наніс удару по воротам, голкіпер його відбив, але першим на добиванні був Косенко. 
Поступово "Фанат" звикав до поля ( всю зиму команда тренерувалася у залі, і це був перший їх вихід "на повітря" ) і ще до середини матчу захопив ініціативу. Боярські футболісти іноді розігрували цікаві комбінації.
В середині тайму травми зазнав Одіноков, в якого врізався хтось із гравців "Фаната", проте Віталій продовжив гру.
Через деякий час "Фанату" вдалося зрівняти рахунок, гравці "Бучі-03" довго не могли "загасити пожежу" біля власного штрафного майданчика, хтось із гравців "Фаната" підібрав м'яч і наніс результативного удару метрів з двадцяти, 1:1.
На 35-ій хвилині Одінокову нагадала про себе травма, якої він зазнав у зіткненні з гравцем "Фаната" і Віталій на цей раз змушений був залишити поле. Його місце у воротах, до завершення першого тайму, зайняв Шпакович. А на другий тайм у ворота вийшов - Булах.
У другому таймі "Фанат" повністю захопив контроль над центром поля, "Бучі-03" довелося грати на контратаках. Що з цього вийшло? - атакував "Фанат", а гол забили футболісти "Бучі-03". Олег Самченко точним ударом зі штрафного вивів свою команду вперед.
"Фанат" побіг вперед, мала команда моменти зрівняти рахунок, але у завершальній стадії не вистачало їм форварда у чужому штрафному майданчику.
"Буча-03" продовжувала контратакувати і дві з таких атак мусив результативно завершувати Коновалов, але замість того, щоб записати до свого активу дубль, Володимир просто змарнував ці нагоди.
Проте його рейди до воріт "Фаната" завжди тримали в напрузі боярських захисників, потрібно лише підправити реалізацію - і все буде гаразд.
В кінці матчу гравець "Фаната" виходив сам на сам з голкіпером "Бучі-03", але цю мікродуель Булаху він програв. Відмічаємо і надійну гру у воротах цього "новачка" бучанців, який з кожною грою захищає свої ворота все краще і краще, "тьфу-тьфу-тьфу" щоб не зглазити....
На тому матч і завершився, обидві команди залишилися задоволеними матчем.
 
ФК "Склозавод" (м.Буча) - ФК "Арсенал" (м.Буча) 1:5
 
На минулому тижні ці команди вже грали між собою і тоді переміг "Арсенал" з рахунком 3:0. Як бачимо, реваншу не відбулось. У Рубежівці  "Арсенал" знову переміг. У складі переможців відзначалися Зарицький, Білич і тричі - Жуковський.
 
"Податкова Академія" (м.Ірпінь) - ФК "Макарів" 1:4 (1:0)
 
Ірпінська команда грала із грізною командою з Макарова. Після першого тайму ірпінці перемагали з рахунком 1:0, а ось у другому  - не змогли вистояти під шаленим натиском гостей...
Дублери "академівців" переграли команду із Коростишова.
 
"Податкова Академія-2" (м.Ірпінь) -  "Спорт-інтернат" (м.Коростишів) 4:3
 
ФК "Промінь" (м.Ірпінь) -  ФК "Мироцьке" 4:2 (0:1)
 
"Мироцьке" краще виглядали у першому таймі. Не дивно, що по його закінченні саме гості перемагали. Єдиний гол забив Мілютін.
А от на другий тайм команди просто не вистачило фізично. Зрівняти рахунок "Променю" допоміг Пан, який відправив м'яч у власні ворота. Іващик, після сольного проходу через півполя, вивів "Промінь" вперед. Закріпили перевагу ірпінців - Керекеша та Мар'євич.
В кінці матчу "Мироцьке" реалізувало пенальті.
Інші результати:
ФК "Буча" -  "НТЕУ" (м.Київ) 0:2 (0:1)
 
Ітак завтра нас чекає продовження:
ФК "Буча-03" - ФК "Фенікс", смт.Немішаєво, 14-00
ФК "Арсенал" - ФК "Личанка", м.Ірпінь, "Ентузіаст", 14-00
ФК "Мироцьке" - ФК "Міраж" (смт.Гостомель)
 
Категорія: Товариські матчі | Переглядів: 977 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024