Четвер, 28.03.2024, 22:48

 

Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Квітень » 13 » Обласна Ліга футбольних чемпіонів
Обласна Ліга футбольних чемпіонів
16:09
Обласна Ліга футбольних чемпіонів
 
Кавалер ордена УЄФА. Петро Безносенко (1923-2007) народився і все життя провів у Києві, однак знали його і в кожному куточку України, і далеко за рубежем. Він був організатором спорту. Один із фундаторів сільського спортивного товариства "Колгоспник" (нині — "Колос"), організатор професіональної футбольної команди в Полтаві, відповідальний за розвиток народної гри в регіонах, Почесний член виконкому союзної та національної федерацій футболу, заслужений тренер України. В дев'яностих роках минулого століття — штатний працівник обласної федерації. Жартував, що доля залишила йому на життєвий десерт знайомство з найулюбленішим краєм — Київщиною. Жарт був особливо близьким до істини… 2005 року Петрові Безносенку вручили в Монако спеціальний орден УЄФА — за видатні заслуги в розвитку масового футболу. Одному із семи європейських фахівців, єдиному на пострадянському просторі.
Дванадцять претендентів. Прем'єрний Кубок регіональних чемпіонів зібрав дванадцятьох учасників. Значно менше, ніж сподівались організатори: такі реалії складного сьогодення… Але мріють про тріумф обласного рангу насправді сильні колективи. Найкраще укомплектовані з-поміж них ФК "Яблунівка" з Білоцерківського району та "Кераміка" з Василькова: в обох командах є чинні чемпіони області. Підвищений інтерес викликають і дебюти на турнірній арені Київщини таких самобутніх колективів, як  "Березянка" з Таращанського району та ФК "Пристроми" — з Переяслав-Хмельницького. Футболісти з Великої Березянки минулого року стали найсильнішими у Відкритому чемпіонаті Богуславського району, де змагалися представники трьох сусідніх регіонів. А команда з Пристромів перемогла на Переяславщині з абсолютною перевагою, не втративши жодного турнірного пункту.
Стартові матчі. Вони призначені на середу, 15 квітня і пройдуть в рамках однієї восьмої фіналу. Цього дня зійдуться в парах: "Проміння" (Ставище) — "Березянка" (Велика Березянка). 16.00. Стадіон села Журавлиха. "Нива" (Нова Оржиця) — ФК "Пристроми". 16.00. Село Лизогубова Слобода в Згурівському районі. "Колос" (Мотижин) — "Арсенал" (Фастів). 17.00. Мотижин. "Тайфун" (Дослідницьке) — "Омела" (Обухів). 17.00. Селище Дослідницьке у Васильківському районі. Рівно за тиждень відбудуться чвертьфінальні поєдинки. Переможець пари "Нива" — "Пристроми" змагатиметься з найкращою командою з дуету "Проміння" — "Березянка". Бородянський "Хутір" прийматиме СК "Ворзель", а "Кераміка" — ФК "Яблунівка". Останнього напівфіналіста визначать переможці пар "Колос" — "Арсенал" і "Тайфун" — "Омела".
 
Категорія: Першість Київської області | Переглядів: 982 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024