Середа, 24.04.2024, 12:02

 

Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Квітень » 23 » Бориспільський район: еліта без райцентрівських команд
Бориспільський район: еліта без райцентрівських команд
10:46
Парад регіональних чемпіонатів
 
Не в останню чергу — завдяки тісній і плідній співпраці райспортвідділу під проводом Миколи Каськіва та районної федерації футболу на чолі з Олександром Калиною. А там, де спілка правдива, результати й справді вагомі. Чемпіонат 2008 року відбувся в двох лігах і за участю двадцяти двох команд. А взагалі сезон минув під знаком безкомпромісного і захопливого протистояння флагманських колективів із Воронькова та Кучакового, котрі й розділили між собою головні призи. Чемпіонські регалії дісталися кучаківцям, а підсумкова турнірна таблиця була такою:
Найкращими бомбардирами регулярного сезону стали Сергій Рибінський та Іван Третяков з "Олімпа", котрі забили по п'ятнадцять м'ячів. "Альянс" зазнав єдиної поразки в матчі з вороньківцями. Як з'ясувалося, "Константа-Агро" була головним опонентом кучаківців у всіх офіційних турнірах. Але, на відміну від календарних змагань, у кубкових матчах фортуна посміхнулася команді з Воронькова. Спочатку вона завоювала Кубок району, перегравши у фіналі "Агро-Регіон" із Сеньківки з рахунком 2:1, а потім виграла й суперкубковий поєдинок у чемпіона з Кучакового — 2:2 і 6:5 в серії післяматчевих пенальті. Вищу лігу залишила команда з Дударкова, а от іванківці в перехідних іграх з двома першоліговими командами прописку в класі найсильніших продовжили. Напряму до футбольної еліти Бориспільщини долучилися переможці першолігових перегонів — ФК "Городище" та бориспільська "Кобра".
 
Важкий початок
У двох регіонах офіційні чемпіонати проводять за системою "осінь-весна". Переяслав-Хмельницький, як стверджує начальник міського спорткомітету В.М. Мільгевський, не дограв перше коло тому, що регіон був задіяний в ролі співгосподаря на Всеукраїнських сільських спортивних іграх і на всеукраїнському футбольному фестивалі "Даруймо радість дітям". Зголосилися до участі в чемпіонаті Переяслава-Хмельницького лише чотири команди, але насправді "Університет" поки що так і не вийшов на старт. Натомість ФК "Переяслав", обігравши "Олімпієць" з рахунком 7:2 і "Меркурій" — 4:2, промовисто засвідчив амбіції лідера.
Інша ситуація у Володарському районі. Там чотири команди провели по п'ять матчів, а дограватимуть сезон лише навесні. Безапеляційним лідером є райцентрівська "Рось", яка здобула п'ять перемог. А от лідером гонки стрільців став Віталій Гончарук із ФК "Пархомівка" — 14 забитих м'ячів. Федерацію футболу Володарського району тепер очолив активний фахівець Сергій Кузьмін, який працює начальником райспортвідділу, тому надії на поліпшення футбольної справи в регіоні набули реальних обрисів. А от команди Ірпеня, Бучі та Боярки, за обопільною згодою зацікавлених сторін, змагаються в офіційних турнірах Києво-Святошинського району. Як і Березань — в чемпіонаті та кубкових перегонах Баришівського регіону.
Переглядів: 711 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024