Середа, 24.04.2024, 08:05

 

Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Квітень » 24 » Київська область проти Києва на футбольному полі
Київська область проти Києва на футбольному полі
10:59
Історична прем'єра міжрегіонального змагання
 
— Мова про футбольний матч-марафон, який складатиметься з кількох окремих поєдинків і триватиме чотири з половиною години, однак матиме загальний рахунок.
— Інтригуюче, Олександре Яковичу!.. Але хочеться більше конкретики…
— Будь ласка. Назва матчу-марафону така: Київська область проти Києва. Це, зрозуміло, буде святкове шоу. Проте й спортивне змагання водночас. Іншими словами: огляд ігрового потенціалу двох столичних регіонів. Почергово змагатимуться команди дитячих будинків, юнаків з обмеженими фізичними можливостями, дівчат, уболівальників, регіональних федерацій футболу та державних  адміністрацій. Загальний переможець історичного матчу-марафону визначиться за сумою всіх поєдинків.
— Можете назвати  повпредів обласного футболу?
— Звичайно. Хоча спочатку наголошу, що підготовкою збірної Київщини опікуються наша федерація та Управління фізичної культури і спорту Київської обласної держадміністрації, а кординує загальні зусилля оргкомітет, очолюваний Віктором Вакарашем, першим заступником голови Київської обласної держадміністрації. До речі, Віктор Михайлович, як і завше в таких випадках, організовує справу особистим прикладом: він — капітан команди обласної держадміністрації,  яка цьогоріч стала чемпіоном України в своїй номінації. Вийдуть на ігровий майданчик також вихованці дитбудинку "Родина" з Баришівського району, славнозвісна футзальна дружина "Біличанка" з пристоличного Коцюбинського, хлопці з об'єднання "Фанат" (Боярка) та представники обласного центру "Інваспорт".
— Де і коли відбудеться цей воістину диво-матч, Олександре Яковичу?
— Повідомляю всім симпатикам народної гри місце нашої зустрічі: столичний навчально-тренувальний комплекс імені Віктора Банникова, що неподалік Українського будинку футболу. Матч-марафон відбудеться в суботу, 25 квітня. Почнеться він об 11.00 і триватиме чотири з половиною години. Друзі! Місце зустрічі й справді змінити не можна: ми розраховуємо на вашу дійову  підтримку! Сподіваємося, що завітають до столиці й делегації з районів області. Футбольне дійство цікаве апріорі. А протистояння двох столичних регіонів на футбольному полі — цікаве подвійно. Тим паче, що воно відбудеться вперше в історії.
Переглядів: 646 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024