Середа, 24.04.2024, 22:52

 

Форма входу

Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Травень » 3 » Мир, труд, май…
Мир, труд, май…
19:57
                                          Чемпіонат Києво-Святошинського району. Друга ліга
 
Спочатку можна було подивитися емоційний матч друзів-побратимів з Дмитрівки проти гостей з Мироцького (серед яких вирізнялись Боря Сапоговський та голкіпер Марко Стасів, що в деяких матчах минулого сезону стояв за першу команду Шпитьок). Безкомпромісний поєдинок, нікому (напевне і йому самому) не зрозуміле суддівство Зорніка, бойові 2:2.

Потім на поле вийшли дві ще зовсім зелені команди: Шпитьки-Джуніор та Гореничі. Але справа в тому, що за гостей бігав досвідчений Волотьок, а в господарів не знайшлось нікого, хто б міг віддати останній пас. Результат 1:2.

 

А на десерт поєдинок СК «Шпитьки» - «Колос – Фріззант» Музичі.

…поєдинок без нервового напруження, зайвих емоцій та й (чесно кажучи) без особливої інтриги.

 

01.05.09. Шпитьки. Стадіон «Центральний». +9. Дощ.

Склади:

«Колос – Фріззант» Музичі:

 

СК «Шпитьки»: Глушковський – Васянович, Нікітін, Омельченко Б., Шелудько – Кравець, Семикін, Сніцарук (Коляда, 46), Мишко (Кузнєцов, 75) – Тищенко, Черновол.

Арбітри: Приятель – Зорнік, Гинда

Голи: ______ 77’ – Черновол 31, 36; Мишко 45+;Коляда 74’.

 

Основною подією що вплинула на хід поєдинку (але навряд чи вплинула на його підсумок )стала передматчева розминка номінальних гостей (які із-за відсутності належного поля були змушені приймати в Шпитьках). Новий коуч музичанців – Ануш Петрович Фаргадян почав розминку за 45 хвилин до стартового свистка. Завершив її на через годину (суддя розпочав матч в 17-15). Було все – ривки, тримання м’яча, забіги на все поле, ходьба гусаком, навприсядки тощо… Все добре, але весь склад Колоса треба було міняти ще до стартового свистка… :) Хлопці втомилися…

Що говорити, якщо Семикін і Васянович, які 2 години до того відіграли напружений матч в першості Броварського району, виглядали на фоні музичанців метеорами… А Ваня Кравець змусив «господарів» протягом гри змінити 4-х !!!!!!! своїх опонентів. Просто заганяв :).

 

Про сам матч так багато розповісти не вийде… Серед того що запам’яталось: 2 голи і чудо-пас на Коляду від Чортіка, гол-красень зі штрафного від Мишка, гарматний удар метрів з 40-ка Тищенка, та запоротий момент від Шелудька.

А коли гравці Шпитьок вже більше слідкували не за подіями на полі, а за тим, чи не випили все пиво, музичанцям вдалося 2 підряд прориви правим краєм (все-таки сили Васяновича виявилися не безмежними), один з яких закінчився голом. (я спеціально не акцентую увагу на тому, що в тому моменті нападник вибив зафіксований м’яч з рук голкіпера – навряд чи це матиме якеся вирішальне значення).

То ж в гарному гуморі можна було йти святкувати черговий день народження Даздрапєрми. :)

 

…ось така моя творчість… :)

Категорія: Києво-святошинський район | Переглядів: 1077 | Додав: shooter
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024