Четвер, 25.04.2024, 17:28

 

Форма входу

Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Травень » 28 » Напередодні великого перерозподілу сил
Напередодні великого перерозподілу сил
00:34

Обласна федерація не поспішає з оргвисновками, сподіваючись на допомогу місцевої влади і ведучи складні перемовини з офіційними особами та можливими спонсорами. На жаль, ні втіхи, ні бажаного результату вони поки що не принесли. "Максима" з Українки, ФК "Баришівка" та "Укрмеблі плюс", хоча це й гірко констатувати, залишаються поза грою. Тому й не виключено, що вже найближчим часом виконком КОФФ змушений буде прийняти важке рішення про зняття названої трійці з обласних перегонів і анулювання результатів матчів за їх участю. Це означає, що в актуальному турнірному реєстрі, як і в чемпіонаті загалом, відбудеться великий перерозподіл сил.
А поки що в останніх за часом турах грають щоразу не чотирнадцять, а вісім команд: коригувати офіційний календар змагань можна буде лише після першого кола, фініш якого запланований на 17 червня. Звітні чотири матчі принесли хіба що одну несподіванку. "Хілд-Любомир" із Ставища, записний фаворит цьогорічного чемпіонату і бронзовий призер минулого, задовольнився лише нічиєю на гостинах у Богуславі. Більше того: симпатична богуславська команда, з якою плідно працює Петро Любченко, могла й перемогти іменитого гостя, якби хавбек Андрій Осадчий реалізував на 32-й хвилині пенальті… ФК "Богуслав", до речі, укомплектований виключно своїми вихованцями. А от "Хілд-Любомир" зробив ставку переважно на киян. Отже, це було ще й протистояння двох антагоністичних футбольних світоглядів. Не стверджуватиму категорично, що богуславський варіант апріорі кращий, аніж ставищенський. Бодай тому, що "голим" романтизмом здобувати призи в сучасному футболі будь-якого рівня малореально. Так, підхід Богуслава до справи симпатичніший. Однак і ставищенців ніхто не судив би насправді суворо, якби їхні легіонери сповна відпрацьовували інвестиції спонсорів і меценатів. Однак "Хілд-Любомир" уже встиг двічі поміняти тренерів і видозмінити персональний склад гравців, а бажаного результату все нема і нема. Звідси й цілком зрозуміле невдоволення земляків.
А дев'ятий тур у цілому виявився таким: "Діназ" (Вишгород) — "Податковий університет" (Ірпінь) — 3:0 (Байдачний, 40, 43, М. Мелешко, 70). ФК "Вишневе" — ФК "Узин" — 4:0 (Шорников, 11, Катомкін, 42, Омелянович, 76, Леонтієв, 90+1). ФК "Богуслав" — "Хілд-Любомир" (Ставище) — 0:0. "Зеніт" (Боярка) — "Вікторія" (Обухів) — 1:4 (М. Невмержицький, 13 — Шибико, 42, Смарж, 60, 86, Лісовик, 82). Цікаво, що вишгородці вперше в сезоні зіграли на райцентрівському "Енергетику" і ознаменували домашню прем'єру переконливою перемогою, а молоді зенітівці, судячи з усього, не мають сил рівноцінно боротися на двох турнірних фронтах одразу: позаминулої середи вони, зокрема, програли землякам із Гореничів (1:4) ще й календарний матч Аматорської першості країни. Незадовільна організація клубної справи спричинила й велику гостьову поразку честолюбних узинців: вони спізнилися до пристоличних Новосілок і вийшли на матч з командою Вишневого, немов з корабля на бал. Звідси й плачевний результат. Після суботніх зустрічей турнірна таблиця чемпіонату Київщини стала такою:

 
 
Список снайперів очолює ставищенець Юрій Медведєв, який забив шість м'ячів. А от макарівець Костюк і путрівець Рачковський, дискваліфіковані Контрольно-дисциплінарним комітетом за перебір штрафних карток, пропустять поєдинки десятого туру, що призначені на суботу, 30 травня. Цього дня, до речі, підвищений інтерес викликає протистояння фаворитів: ФК "Путрівка", чинний чемпіон області та тіньовий лідер цьогорічного сезону (команда Леоніда Матушевича втратила найменше очок), прийматиме чинного лідера — ФК "Вишневе", очолюваний Юрієм Миколаєнком. Матч відбудеться в Малій Салтанівці й почнеться о 16.00.
 
Валерій Валерко
Категорія: Першість Київської області | Переглядів: 783 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024