П'ятниця, 19.04.2024, 17:07

 

Форма входу

Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Червень » 3 » Чемпіон програв лідеру
Чемпіон програв лідеру
20:28
Перше враження від мальовничого села на Васильківщині: це — рай на землі. Чудова природа, цілюще повітря, спокійні та приязні люди… Але то був лише початок. Бо щойно діставшись стадіону, ми не змовляючись ахнули на повен голос. Казка!.. Дбайливо доглянутий ігровий газон, обрамлений з усіх сторін різнотрав'ям, ошатний будиночок з роздягальнями, душовими і туалетними кімнатами для футболістів і суддів, зручні трибуни з індивідуальними сидіннями для глядачів, спеціальна ложа для почесних гостей… Грай в своє задоволення й тіш уболівальників яскравим видовищем!.. Так і сталося: провідні команди Київщини таки порадували численних уболівальників захопливою та безкомпромісною грою. Чемпіон області на правах номінального господаря одразу заволодів ініціативою, притиснувши гостей з Києво-Святошинського району до володінь їхнього воротаря, і вже на сьомій хвилині здобув нагоду започаткувати лік голам. Однак досвідчений Наконечний (свого часу він пограв і в елітній національній лізі, і в молодіжній збірній України) з одинадцятиметрової позначки в кут воріт так і не влучив. Невдача путрівців, схоже, примножила наснагу хлопцям з Вишневого, і вже вони організували низку загрозливих набігів на чужі володіння. А невдовзі й повели в рахунку. Це Катомкін завдав гарматного "пострілу" здалеку, а спритний Кривенко добив у сітку м'яча, що відскочив від Яковчука. Спроби путрівців змінити перебіг подій успіхом не увінчалися. Це був не їхній день. Чемпіон атакував одноманітно, послуговуючись лише безперспективними довгими передачами. А лідер, навпаки, використовував кожну слушну нагоду для стрімкої контратаки. Так тривало до фіналу, який дещо зіпсували невиправданими симуляцією та  затягуванням часу футболісти з Вишневого. Хоча виграли вони цілком заслужено. Що гречно визнав і справедливий президент чемпіонів: Леонід Матушевич привітав свого колегу Валерія Душка з перемогою одразу після фінального свистка…
ФК "Путрівка" (Васильківський район) — ФК "Вишневе" (Києво-Святошинський район) — 1:2 (Наконечний, 80 — Кривенко, 31,  Кравчук, 77).
Нереалізований пенальті: Наконечний (7, повз ворота).
 
"Путрівка": Яковчук, Білоцерківець, Єрохін (Мельник, 46), Нестерець, Пекний, Дмитренко (Лях, 61), Наконечний, Дорофеєв (Киричок, 46), М. Стоян (Демков, 90), Турчин (Фролов, 40), Панфілов.
Тренер - Матушевич 
 
"Вишневе": Балишев, Бляхарський, Бусенко (Даниловський ,78), Леонтієв (Кравчук, 64), І.Невмержицький, Лопатюк, Кривенко (С. Погорілий, 86), Катомкін (Омелянович, 90), Попадюха, Шорников (Остапенко, 84), Башняк (Пушик, 80).
Тренер - Миколаєнко.
Судді: Штика (Біла Церква) — Мартищенко (Ірпінь), Куценко (Бровари). Мала Солтанівка. 200 глядачів.

Інші результати десятого туру: ФК "Макарів" — ФК "Богуслав" — 5:0 (Гавриленко, 26, Зборовський, 45, 55, Михайлов, 50, Продан, 63). "Інтер" (Фурси) — "Зеніт" (Боярка) — 2:0 (Ординський, 14, Войцеховський, 23). ФК "Узин" — "Діназ" (Вишгород) — 0:1 (Терещенко, 4). Білоцерківські "Укрмеблі плюс", ФК "Баришівка" та "Максима" з Українки знялися з чемпіонату через фінансові труднощі, тому матчі за їх участі  не відбулися й минулих вихідних. Президія виконкому Київської обласної федерації футболу схвалила рішення про відповідні зміни в актуальній турнірній таблиці та в офіційному календарі вищолігових змагань. Вони мають бути затверджені на червневому засіданні виконавчого комітету КОФФ. А поки що турнірний реєстр у чемпіонаті Київщини такий: "Вишневе" (10 матчів) — 25 очок, "Інтер" (9) — 22, "Макарів" — 19, "Путрівка" — 17, "Діназ" і "Хілд-Любомир" (усі — по 8) — по 15, "Вікторія" (7), "Укрмеблі плюс" і "Богуслав" (9) — по 9, "Податковий університет" (7) — 6, "Узин" (9) — 4, "Максима" — 3, "Зеніт" (9) — 2, "Баришівка" — одне очко. Визначилися й чвертьфінальні пари в обласному кубку: "Богуслав" — "Інтер", "Вишневе" — "Путрівка", "Хілд-Любомир" — "Макарів", "Ірпінь" (Гореничі) — "Діназ".
 
Валерій Валерко, газета "Київська Правда"
Категорія: Першість Київської області | Переглядів: 862 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024