Вівторок, 16.04.2024, 23:51

 

Форма входу

Календар новин
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Червень » 8 » …не вистачило шапок…
…не вистачило шапок…
22:49

СК «Шпитьки» - «Софія» (Софіївська Борщагівка) 1:1.

Шпитьки. Стадіон «Центральний». 08.05.09. Погода футбольна.150 глядачів.

 

Коротко про матч

·         Шпитьки зіграли найгіршу гру в сезоні – це факт.

·         «Софія» - команда не подарунок. Всі гравці хорошого рівня (можуть прийняти і віддати), хороше матеріальне забезпечення (про що можна судити з автобуса, екіпіровки і ін.). Сергій Шугайло – взагалі зірка на рівні 2-ї ліги – це теж факт.

·         Вдруге в сезоні гру програє тренер Шпитьок (відсутність досвіду і забагато амбіцій). Бездарна тактика 5-2-3, та недостатність духу й авторитету щоб зробити заміни по ходу матчу.

·         Вболівальники гостей повністю перекричали місцевих, які були на рідкість пасивні.

·         А тепер про суддівство. Я звертаюсь до Валерія Чалого і Валентина Овдієнка, людей яких поважаю і ціную їх неоцінимий вклад в розвиток районного футболу. Але я переконаний, що Ви не маєте жодного морального права осуджувати інших та суддівство на обласну першість чи інші турніри доки у Нас в чемпіонаті судді так вбивають команду. «Не судите – да не судимы будете». Не буде емоцій, лиш факти:

ü      3-й рік підряд арбітр Гинда  судить лише 1 матч Шпитьок, і обов’язково вилучає гравця в неігровій ситуації.

ü      Шпитьки не груба команда (це підтвердять хлопці з «Фанату», «СБ», Хотова, Вишневогоі ін..). За 8 офіційних матчів сезону ми не отримували більше 2-х карток за матч. І цей матч не був грубим (kootya це пітвердить). Але гравці Шпитьок отримали десяток жовтих і червону картку.

ü      Про рівень суддівства скаже те, що я людина спокійна і врівноважена (підтвердять всі), яка за 12 сезонів в районній першості вилучалася лиш двічі (обидва рази за фоли останньої надії) йшов бити морду судді (з яким півтори доби тому їли вишні з одного кулька). Нажаль мене втримали.

ü      Не зарахований чистий гол (при чому головний суддя що стояв за пару метрів від епіцентру подій і уважно слідкував за перепитіями вирішив порадитися з боковим, що був в 30-ти метрах від епізоду). Гол забивався не рукою. 1000 %.

ü      Арбітр Притика. (Вгадайте звідки він? Правильно - з Борщагівки.). Цей смішний чудік проявляв активність. По ділу й ні. Але епізод, коли він спочатку нічого не зафіксував, але після того як його пресонули односельці – вказав на ніби-то порушення Чортіка (за що той отримав жовту) це взагалі брєд.

ü      Я навіть не згадую про 11-метровий у ворота господарів. (хоча навряд чи багато арбітрів району поставили б його. І перед цим гравець гостей зіграв рукою J). Бо це так – квіточки.

·         Виграла від цього всього не «Софія» (вона свої голи отримає в матчі-відповіді). Хоча це дуже добротна команда. Виграли «Буча-03», бобри та Малютянка. Проти яких не зіграють зламаний Чортік та купа дискваліфікованих гравців. Але все рівно нас потрібно боятися. Бо знаю точно: все що не вбиває – робить нас сильнішими.

 

P.S. Хлопці з Софіївки. У Вас гарний колектив. Результати прийдуть. Дякуємо за гру.

 

…ось така моя творчість… J
Shooter
Категорія: Києво-святошинський район | Переглядів: 932 | Додав: shooter
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024