П'ятниця, 26.04.2024, 00:29

 

Форма входу

Календар новин
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Липень » 1 » На турнірному роздоріжжі
На турнірному роздоріжжі
17:44

Минулої суботи відбулися матчі п'ятнадцятого туру, останнього в першій частині вищолігових перегонів на Київщині. Відтак футболісти перепочиватимуть майже до кінця літа. Черговий ігровий день відбудеться 22 серпня.
Центральним у звітному турі був поєдинок у Макарові, де місцева команда виступила в ролі… гостей ФК "Вишневе". Оскільки хлопці з Києво-Святошинського району свого стадіону не мають, а тимчасово орендована ними арена в пристоличних Новосілках залишає бажати кращого, то матч основних фаворитів сезону за взаємною згодою сторін відбувся на чудовій спортивній базі в Макарові. Зауважу, що й цього разу справжні господарі виявилися на висоті, тож єдиною прикрістю для зацікавлених глядачів стала хіба що безжальна злива, яка лише частково остудила пристрасті.
Сам поєдинок був і гострим, і непоступливим. Першими успіху досягли номінальні господарі з Києво-Святошинського району: неузгодженість взаємодії воротаря та захисників макарівців обернулася тим, що Крайовий розстріляв ціль невідпорним ударом зблизька. ФК "Вишневе" домінував на полі майже весь перший тайм. Однак розвинути успіх так і не зумів. Не в останню чергу тому, що технічний Шорников з партнерами не викладалися сповна в ігрових епізодах, завчасно повіривши в свою вищість. Натомість формальні гості, котрим на стадіоні в Макарові добре знаний кожний клаптик газону, характеру та бажання проявили більше. Можливо, макарівці були й менш ефектними, ніж вишневці. Зате — максимально ефективними. Зрештою, стрілецький дубль опорного хавбека Рисенка, який ще й уміло диригував діями партнерів, абсолютно змінив ігровий сценарій і таки став основою  для чергового локального тріумфу ФК "Макарів". А от лідери опонента — Попадюха та Шорников — можуть нарікати не тільки на примхливість фортуни (Попадюха, зокрема, з кількох метрів поцілив у поперечину), а й на свою першотаймову безпечність.
Хоча, заради справедливості, наголошу, що підопічні Валерія Душка та Юрія Миколаєнка вимушено зіграли без дискваліфікованих основних хавбеків Катомкіна та Леонтієва, а також без бомбардира Башняка, який намагався працевлаштуватися в сусідній Молдові. І все-таки перемога макарівців була закономірною, тож у президента клубу Олександра Горбика і тренера Романа Мандрики післяматчевий настрій виявився піднесеним по праву. Що відзначили й керівники району на чолі з Володимиром Горбиком — вони знову зібралися на трибунах ледь не повним складом…
Отже, тур 15-й: "Діназ" (Вишгород) — "Хілд-Любомир" (Ставище) — 0:1 (Біленко, 54). "Вікторія" (Обухів) — ФК "Богуслав" — 0:4 (Мартиненко, 56, Бульбін, 67, у свої ворота, Ковтун, 75, Р. Бузинний, 85). ФК "Вишневе" (Києво-Святошинський район) — ФК "Макарів" — 1:3 (Крайовий, 5 — Рисенко, 44, 51, Продан, 86). "Зеніту" та "Податковому університету" зараховано технічні поразки відповідно від "Інтера" та "Путрівки" з огляду на неявки. Після цього турнірне становище команд стало таким:

Відтак учасники обласних футбольних перегонів пішли майже на двомісячну перерву. Список найвлучніших гравців очолює макарівець Олег Зборовський — вісім забитих м'ячів.

Категорія: Першість Київської області | Переглядів: 718 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024