Вівторок, 30.04.2024, 02:20

 

Форма входу

Календар новин
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Липень » 3 » Кубкові перегони на Київщині
Кубкові перегони на Київщині
18:19
Завтра претенденти на приз зійдуться в одній четвертій фіналу. Це означає, що переможці суботніх поєдинків стануть напівфіналістами або призерами кубкового турніру 2009 року. Серед  тих, хто продовжує виступи в "кришталевому" змагальному циклі, є й кубкові тріумфатори попередніх сезонів — "Ірпінь" з Гореничів Києво-Святошинського району та "Діназ" із Вишгорода, а також учасник минулорічного фіналу — ФК "Путрівка" з однойменного села Васильківського району. Представляємо безпосередніх учасників чвертьфінальних поєдинків.
ФК "Богуслав" — "Інтер" (Фурси). Команди вже зіграли обидві зустрічі в обласній вищій лізі. Хлопці з Білоцерківського району, очолювані Валерієм Поздняковим, здобули дві перемоги — 4:1 і 1:0. По два м'ячі забили лідери атак "Інтера" Бондаренко та Голюк. Команда з Фурсів — яскраве відкриття нинішнього сезону, укомплектована вона здебільшого недавніми професіоналами. Натомість богуславці під проводом Петра Любченка розраховують в основному на своїх вихованців, найкращий з-поміж яких — форвард Мартиненко — по праву претендує і на загальнообласне визнання.
"Хілд-Любомир" (Ставище) — ФК "Макарів". У Ставищі команди розійшлися миром — 1:1 у календарному поєдинку. В обох колективах чимало гравців із досвідом змагань в професіональних лігах, зокрема досвідчені воротарі з іміджем лідерів колективу — Клименко та Безп'ятчук. Тренери — Олег Спічек і Роман Мандрика. За взаємною домовленістю, мач у Ставищі відбудеться сьогодні, його початок о 18.00.
ФК "Вишневе" (Києво-Святошинський район) — ФК "Путрівка" (Васильківський район). Зовсім недавно путрівці програли конкурентові домашній матч у Малій Солтанівці — 1:2. Хоча саме вони два роки поспіль фінішують першими в області, а торік здобули ще й суперкубкову чашу. Правда, з Кубком Київщини команді Леоніда Матушевича поки що не таланить: 2004 року вона програла фінал "Грані" з Бузової — 0:4, а торік — "Ірпеню" з Гореничів — 0:2. Новачок обласних змагань з Вишневого, згуртований президентом клубу Валерієм Душком, якому минулої середи виповнилося 49 років, з чим його щиро вітає і "Київська правда", не приховує своїх амбіцій  і в другому за рангом обласному турнірі.
"Ірпінь" (Гореничі) — "Діназ" (Вишгород). Найтитулованіша пара цьогорічного чвертьфіналу: гореницькі футболісти з харизматичним Вадимом Шельменком у ролі начальника команди не віддають нікому кубка два роки поспіль, а вишгородці володіли призом 2005 року, та й наступного — грали у фіналі, хоча й менш успішно. Тепер "Ірпінь" з особливим піднесенням виступає в аматорській першості країни, а "Діназ" Миколи Короля та Володимира Устинова набув слави "грози авторитетів" у вищолігових обласних перегонах.
Категорія: Кубок Київської області з футболу | Переглядів: 841 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024