П'ятниця, 19.04.2024, 07:03

 

Форма входу

Календар новин
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Липень » 3 » БЕЗ ПРАВА НА ПОМИЛКУ
БЕЗ ПРАВА НА ПОМИЛКУ
22:19

ФК «Десна» (Погреби) — ФК «Ходак» (Черкаси) — 1:0 (1:0).

Ситуація в групі напередодні гри була досить заплутаною. Перше місце від четвертого відокремлювало три очки, а це означає, що становище команд в квартеті може кардинально змінитися за тур. ФК «Десна» якраз займав останню сходинку, і щоб потрапити до фінального турніру (в який виходить дві команди з групи), необхідно було тільки перемагати. Нічия майже ставила хрест на сподіваннях представника київської області.

І, здається, колектив з Погребів вдало вийшов із складного становища. Нагадаю, що в минулому турі ФК «Десна» здобула вольову перемогу над ФК «Славхліб», а тепер взяла три очки й у грі з «Ходаком». Вже в дебюті гри господарі двічі відзначилися забитими м’ячами, однак один з них арбітр не зарахував, на що дуже емоційно зреагував президент «Десни» Андрій Гречаний. І це не дивно, адже сумнівне суддівство не вперше переслідує його команду. «Ми в п’яти проведених зустрічах забили дев'ять м’ячів і знаєте скільки з них зарахували? Лише чотири. Добре, що хоча б сьогодні одне з двох взяття воріт було зафіксоване», — слушно зауважив у перерві гри президент «Десни» вашому кореспондентові, переглядаючи відеозапис моментів першого тайму. До речі, Гречаний розвіяв чутки, які вже не перший тиждень поширювалися про ФК «Десну», — мовляв, з наступного сезону команда змінить любительський статус на професійний і заявлятиметься до другої ліги першості країни. Ні, цього не буде точно. Наразі ми маємо завдання потрапити до фінального турніру першості серед аматорів».

 Що сказати про ФК «Ходак»? Черкасці намагалися уникнути третьої поразки в сезоні, мали для того слушні нагоди, особливо коли на початку другого тайму їм завадила зробити це стійка воріт Сидоренка. Втім, шанси на вихід із квартету вони не втратили. Треба лише в заключній грі переграти ФК «Славхліб».

Валерій ПРИГОРНИЦЬКИЙ.

Категорія: Кубок аматорської ліги з футболу | Переглядів: 915 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024