Четвер, 25.04.2024, 10:09

 

Форма входу

Календар новин
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Липень » 7 » Подвійне скорочення на фінішній прямій
Подвійне скорочення на фінішній прямій
23:28
"Ірпінь" (Гореничі) — "Діназ" (Вишгород) — 2:1 (Степанишин, 51, Грицина, 72, пн — М. Мелешко, 90, пн).
Арбітр Д. Кутаков (Бровари).
Поєдинок найтитулованіших учасників цьогорічних кубкових перегонів пройшов на столичному стадіоні ЦСКА. Місце зустрічі промовисто перегукувалося з гравцями гореницької команди: що не ім'я, то частинка історії зіркового київського футболу. Нагорняк, Цихмейструк, Безсмертний… "Ірпінь" володів й ігровою перевагою, хоча гості з Вишгорода хлопчиками для побиття не стали. Правда, гол найактивнішого з-поміж діназівців невисокого на зріст Миколи Мелешка лише підсолодив його команді гірку пігулку поразки. Далі кубковими стежками пішов дворазовий володар обласного призу, з яким працюють Вадим Шельменко і Олег Самченко.
"Хілд-Любомир" (Ставище) — ФК "Макарів" — 3:2 (Криштофович, 2, 18, 39 — Мандрика, 44, 46).
Арбітр Сабуров (Київська область).
Матч у Ставищі відбувся в п'ятницю, а передувала йому неприємна подія: судді зазнали автомобільної аварії неподалік Білої Церкви і вимушено замінили одного з асистентів у бригаді. Сам поєдинок, що зібрав значну глядацьку аудиторію, можна умовно розподілити на дві частини. Спочатку стрілецький хет-трик оформив Володимир Криштофович, який в чемпіонаті не зіграв жодного повного матчу і відзначився лише одним влучним ударом. А після цього вже гості перехопили ініціативу, і граючий тренер Роман Мандрика забив два м'ячі. На більше в макарівців не стачило ні сил, ні уміння. "Хілд-Любомир", очолюваний Олегом Спічеком і згуртований Леонідом Джужиком, уперше в історії став напівфіналістом.
ФК "Вишневе" (Києво-Святошинський район) — ФК "Путрівка" (Васильківський район) — 1:2 (Кравчук, 88 — Панфілов, 62, 86).
Вилучення: Пекний ("Путрівка").
Арбітр Д.Денисюк (Фастів).
Принципове протистояння непримиримих опонентів також можна розподілити на дві частини. До перерви ініціативою володіли номінальні господарі (матч пройшов у Тарасівці), проте зиску з того  вишневці не здобули. Зате після перепочинку, за словами президента клубу з Києво-Святошинського району Валерія Душка, ігрові умови диктували чемпіони з Путрівки. Лідер їхніх атак Сергій Панфілов був і прудконогим, і результативним. Емоційна кульмінація припала на третю компенсовану хвилину, коли вишневці не витисли бажаного з особливо небезпечного штрафного,  а капітан путрівців Пекний побачив перед собою "червоне світло" за образу судді.
ФК "Богуслав" — "Інтер" (Фурси) — 0:3 (Бондаренко, 41, Макаров, 45, 52).
Арбітр Шурман (Вишневе).
Обезкровлені відсутністю свого найкращого футболіста Олександра Мартиненка, богуславці на гідний опір так і не спромоглися. Хоча й вони неодноразово були близькими до успіху поблизу чужих воріт. І все-таки напівфіналістом стала значно потужніша команда з Білоцерківщини, яку тренує Валерій Поздняков, а лідерами колективу є недавні професіонали Юрій Голюк, Анатолій Бондаренко та самобутній Володимир Ординський.
Категорія: Кубок Київської області з футболу | Переглядів: 808 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024