Вівторок, 16.04.2024, 19:09

 

Форма входу

Календар новин
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Серпень » 5 » Друга ліга. Що буде далі?
Друга ліга. Що буде далі?
15:20

12.ФК «Вишня» (м.Вишневе).

13 матчів,1 перемога, 7 нічиїх, 5 поразок, різниця мячів= 14-28

«Вишня» другий рік поспіль є  відчайдушним борцем за виживання.

Почала команда дуже непогано. Нічия з «Буча-03» та мінімальна перемога над «Стартом» вселили впевненість у команду. Проте завжди чогось вишневським футболістам не вистачало. Команда «підсіла» на «нічийний синдром», забираючи очки у фаворитів чемпіонату. Але нічия – це не перемога, це лише 1 очко з 3-х можливих...

В міжсезоння повторилася минулоручна історія – деякі гравці команди перебігли з «Вишні» у сусідній «Спортклас». І якщо у минулому році, незважаючи на всю «приреченість» команда зуміла з гідністю відстояти місце у другій лізі, то в цьому році це буде зробити набагато важче.

Прогноз від  «Футбольна Київщина» :  боротьба за виживання, можливо невдала

 

11.ФК «Спортклас» (м.Вишневе).

13 матчів, 3 перемоги, 2 нічиї, 8 поразок, різниця м’ячів= 22-24

На даний момент, компанію «Вишні» у зоні вильоту складає ще одна команда з Вишневого – «Спортклас».

На протязі майже усього першого кола команда справляла враження безнадійного аутсайдера. Перемоги у останніх турах спростували це враження.

Чого очікувати від команди у другій частині сезону – не можу уявити.

Прогноз від  «Футбольна Київщина» :  Зважаючи на те, що у минулому сезоні команда була у схожій ситуації, припускаю, що команда вилетить.

 

10.ФК «Бобриця» (с.Бобриця).

13 матчів,3 перемоги, 3 нічиї, 7 поразок, різниця м’ячів= 13-36

Поки що, «Бобриця» - головне розчарування цього сезону. Провідні гравці залишають команду, а молодь, на даний момент, не може протистояти своїм опонентам у другій лізі.

Прогноз від  «Футбольна Київщина» :  Якщо ситуація не зміниться, то «Бобриця» посяде останнє місце.
 

9. ФК «Фанат» (м.Боярка).

13 матчів, 3 перемоги, 3 нічиї, 7 поразок, різниця м’ячів= 13-27

«Фанат» - досить непогана і непоступлива команда у другій лізі. У попердні два сезона ця команда з Боярки була такою собі «темною конячкою», бо могла як спокійно обіграти когось із лідерів, так і програти аутсайдерам.

У цьому році, зважаючи на кількість забитих командою мячів у 13 матчах, можна зробити очевидний висновок – проблеми в атакуючій лінії. 13 забитих голів – разом з ФК «Бобриця», найгірший показник ліги. Треба вирішувати цю проблему...

Прогноз від  «Футбольна Київщина» :  боротьба за 8-10 місце

 

8. ФК «Стара Боярка» (м.Боярка).

13 матчів,3 перемоги, 5 нічиїх, 5 поразок, різниця м’ячів= 16-20

«СБ» довгий час знаходилась у зоні вильоту. І це викликало дивування.

Переломним стало дербі з «Фанатом», який був нещадно битий з рахунком 4:1. Потім послідували перемога над «Колосом» та «Буча-03». А між цими матчами була поразка від «Факела».

Команда має надійного голкіпера, непоганий півзахист і хороших нападників. Це дозволяє мені припустити, що у другій частині сезону  «СБ» зможе ще вище піднятися у турнірній таблиці.

Прогноз від  «Футбольна Київщина» :  6-7 місце

 

7. ФК «Софія» (с. Соф.Бощагівка).

13 матчів, 3 перемоги, 6 нічиїх, 4 поразки, різниця м’ячів= 21-25

«Софію» вже назвали «грозою авторитетів». Це вже далеко не та команда, яка у минулому році посіла останнє місце у другій лізі.

«Софія» демонструє непоганий футбол, і якби команда збирала завжди свій найсильній склад, впевнений – вона була б ще вище у турнірній таблиці, ніж зараз.

Прогноз від  «Футбольна Київщина» :  6-8 місце

 

6. ФК «Факел» (смт.Гостомель).

13 матчів, 4 перемоги, 3 нічиї, 6 поразок, різниця м’ячів= 15-17

«Факел» довгий час розчаровував своїх прихильників. Команда дуже довго «втягувалася» у сезон. Лише після 11-ого туру, коли «Факел»  переміг «Бобрицю», команда змогла залишити зону вильоту. Після чого у наступних двох турах були здобуті ще 2 перемоги, які дозволили гостомельскій команді стрибнути з 10-ого місця на 6-є.

Ходять чутки, що «Факел» у міжсезоння серьозно підсилиться.

Команда і так має один з найкращих захистів у лізі (менше пропустили лише «Шпитьки»), проте атака не вражає результативністю.

Прогноз від  «Футбольна Київщина» :  5-7 місце

 

5. ФК «Колос-Фріззант» (с. Музичі).

13 матчів, 6 перемог, 3 нічиї, 4 поразки, різниця м’ячів= 26-23

Після стартових двох турів «Колос» віднесли до аутсайдерів. Команда зазнала двох крупних поразок від «Хотіва» (0:3) та «Шпитьок» (1:4). Проте потім, музичанська команда видала феєричну серію із 5-ти поспіль перемог, що дозволило «Колосу» наздогнати лідерів. Але наступна «серія», на цей раз невдала (4-ри матчі без перемог), дозволила конкурентам відірватися. Не вистачає команді стабільності...

Прогноз від  «Футбольна Київщина» :  боротьба за 3-є місце

4. ФК «Старт» (с. Малютянка).

13 матчів, 6 перемог, 4 нічиї, 3 поразки, різниця м’ячів= 27-19

Команда із селища Малютянка довгий час перебула у лідируючій трійці. Проте, починаючи із 8-ого туру і по 13-ий, «Старт» ніяк не могла перемогти і лише у завершальному турі першої частини чемпіонату, малютянці змогли здобути перемогу (3:0 обіграли «Вишню»).

Прогноз від  «Футбольна Київщина» :  за чемпіонство команда вже наврятчи побореться, адже до «Шпитьок» вже 8 очок, забагато. А ось за 2-3-є місця «Старт» мусить поборотися, ще нічого не втрачено.
 

3. ФК «Хотів» (с. Хотів).

13 матчів, 6 перемог, 4 нічиї, 3 поразки, різниця м’ячів= 29-18

Дуже хороша команда, відмінно укомплектована, демонструє чудову гру.  Проте, чогось не вистачає цій команді. Можливо фарту?

Прогноз від  «Футбольна Київщина» :  Написав би – «боротьба за чемпіонство», проте відрив від лідера вже дуже солідний, все ті ж 8 очок, тому наврятчи «Хотів» зможе їх наздогнати. А от на друге місце команда повинна засіхнути
 

2. ФК «Буча-03» (м.Буча).

13 матчів, 8 перемог, 3 нічиї, 2 поразки, різниця м’ячів= 33-18

Все перше коло команда «страждала» від переповненого лазарету. У ньому опинилися і головні творці перемог у минулих сезонах – «пожежники» Ткаченко і Косенко. Проте тепер у команди зявився новий «творець» -  Самченко, який не просто намагається «поставити гру» команди, але і є лідером на полі. Його 10 голів (2 у кубку) і 9 гольових передач свідчять самі за себе. У останніх турах на поле почав виходити Косенко, який встиг тричі відзначитися у воротах суперників. Зараз команда чекає на повернення Ткаченко.

Прогноз від  «Футбольна Київщина» :  боротьба за місце у трійці.

 

1. СК «Шпитьки» (с.Шпитьки).

13 матчів, 9 перемог, 3 нічиї, 1 поразка, різниця м’ячів= 38-12

Безперечно головні фаворити другої ліги. Команда відмінно укомплектована. Під завершення першого кола зазнав травми кращий бомбардир команди – Черновол Віталій, що трохи пригальмувало команду. Проте з часом, команда навчилася справлятися із суперниками і без нього і продовжує летіти, нікого не помічаючи, до свого чемпіонства у другій лізі.

Прогноз від  «Футбольна Київщина» :  перше місце

 

Категорія: Києво-святошинський район | Переглядів: 967 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024