Четвер, 25.04.2024, 18:43

 

Форма входу

Календар новин
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Серпень » 21 » Футбольне свято в Терезиному
Футбольне свято в Терезиному
00:42

— Цьогоріч основне футбольне дійство відбудеться на базі Київського обласного інтернату спортивного профілю, що в Терезиному Білоцерківського району, — повідомив спеціально для читачів "Київської правди" заслужений працівник фізичної культури та спорту України Олександр Тютюн.
— Ми вже знаємо, що безпосередню боротьбу за Кубок області поведуть "Інтер" з Фурсів і гореницький "Ірпінь". Що скажете про ці команди?
— "Інтер" — абсолютний новачок обласного кубкового турніру, тож і до фіналу він пробився вперше. Натомість "Ірпінь" є незмінним володарем призу, починаючи з 2007 року. Правда, гореницькі футболісти, зосередивши максимум зусиль на виступах у всеукраїнських турнірах, у чемпіонаті Київщини не задіяні. На відміну від хлопців з Фурсів, які ведуть перед і в обласних футбольних перегонах. І ще цікава подробиця: кістяк обох колективів становлять недавні професіонали. В "Інтера" тон задають вихованці білоцерківських клубів "Арсенал" і "Рось", а в "Ірпені" грають колишні збірники України.
— Кого з відомих українських майстрів побачать уболівальники на стадіоні КОІСП?
— Скажу лише про тих, хто зазначений в попередніх заявках. Це — Косовський, Нагорняк, Коновалов, Дмитрулін, Яшкін, Безсмертний та інші добре знані в уболівальницькому середовищі футболісти з професіональним ігровим досвідом. До речі, протистояння кубкових фіналістів почнеться о 14.00.
— Однак основній події дня передуватимуть й інші?
— Справді, в Терезиному відбудуться й виставкові поєдинки. До того ж не лише перед основним, а й після нього: кубковий фінал отримає своєрідне подійове обрамлення у вигляді змагань дитячих, жіночих і ветеранських колективів.
— Можна про них докладніше?
— Звичайно. Почнеться святкове дійство о 12.00 матчем дитячих команд КОІСП (Терезине) — "Вікторія" (Обухів). На полі зійдуться хлопчики 1996 року народження. Ще за годину на центральній арені їх змінять жіночі збірні Білоцерківського та Васильківського районів. А вже після кубкового фіналу найсильнішого в товариському поєдинку визначать команди Білоцерківської рай-
держадміністрації та Київської обласної федерації футболу. Святкове дійство триватиме більше п'яти годин! А найкращі умови для спортсменів і гостей створить дружний колектив Київського обласного інтернату спортивного профілю, очолюваний заслуженим тренером України Володимиром Житовозом. Отже, запрошуємо всіх до Терезиного 24 серпня: долучайтеся до здорового способу життя, земляки!

Категорія: Кубок Київської області з футболу | Переглядів: 762 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024