П'ятниця, 19.04.2024, 19:06

 

Форма входу

Календар новин
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Серпень » 31 » Кубкові фінали в обласних регіонах
Кубкові фінали в обласних регіонах
18:07
Окрасою футбольної програми став перший в історії Київщини матч "усіх зірок". Організувала й провела його, заручившись підтримкою селищної ради Гостомеля, Києво-Святошинська районна федерація футболу. Душа і голова цієї громадської організації — невтомний на творчі пошуки та вигадки Валерій Чалий — з допомогою симпатиків і активістів народної гри сформував дві збірні — першої та другої районних ліг, одягнув їх у спеціально виготовлені футболки з відповідними написами і вивів як головний арбітр на смарагдове поле чудово підготовленого гостомельського стадіону. Заповнені вщерть глядацькі трибуни стали свідками ігрового шоу, в якому гору взяли нижчі за рангом уже в серії післяматчевих пенальті. Та й приз VIP-гравця матчу дістався капітанові збірної другої ліги — Олегові Самченку. Футболістів і гостей, що з'їхалися до Гостомеля з усіх куточків району, привітали Гостомельський селищний голова Анатолій Кириченко та голова Київської обласної федерації футболу Олександр Тютюн. Ініціатива Чалого та його однодумців насправді варта і розголосу, і поширення. Бо завдяки подібним шоу футбол отримує надійну підтримку в регіонах.
Урочистим виявився й фінал районного кубка в Бородянці. Очільник тамтешньої федерації Володимир Шома подбав про ексклюзивні кубок і медалі з емблемою краю, а на гостьовій трибуні з'явилися заступник голови райдержадміністрації Сергій Юхимук, Почесний голова КОФФ Віталій Пилипенко та Олександр Тютюн. Особливою шаною спортсмени та глядачі відзначили меценатів і підприємців, які матеріально підтримують бородянський футбол. А протистояння райцентрівського "Хутора" та пісківського "Рубіна" завершилося перемогою номінальних господарів, очолюваних президентом клубу Георгієм Єрком і тренером Віктором Юрченком. Призи найкращих гравців фіналу дісталися бородянцеві Андрію Легоцькому та Олегові Чморику з Пісківки.
Інші фінальні матчі принесли такі результати: "Омела" (Обухів) — "Максима" (Українка) — 5:2, "Абрис-Альфа" (Макарів) — "Партизан" (Кодра) — 5:1 (переможці в обох випадках завоювали Кубок Незалежності), ФК "Узин" — "Інтер" (Фурси) — 2:0 (Кубок Білоцерківського району), ФК "Вороньків" — "Воля" (Велика Олександрівка) — 3:2 (Кубок Бориспільського району), ФК "Сукачі" — ФК "Обуховичі" — 0:0, серія пенальті — 3:1 (Кубок Іванківського району), "Студент" (Згурівка) — "Сатурн" (Нова Олександрівка) — 4:1 (Кубок Згурівського району).
Категорія: Першість Київської області | Переглядів: 756 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024