Середа, 24.04.2024, 23:05

 

Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Вересень » 24 » «Інтер» обіграв чемпіона
«Інтер» обіграв чемпіона
10:20
Черговий ігровий день у вищій лізі чемпіонату Київщини ознаменовано принциповим протистоянням основних володарів спортивних титулів. Чинний чемпіон — ФК "Путрівка" — приймав одноосібного лідера сезону — "Інтер" з Фурсів. Центральний матч туру насамперед мав визначити турнірну долю тріумфатора двох попередніх сезонів, оскільки путрівці ліміт очкових втрат вичерпали значно раніше звичного для себе терміну.
Однак підопічні Леоніда Матушевича принциповий і вельми важливий поєдинок знову програли. Хоча й зробили все можливе для такого потрібного і такого бажаного виграшу. Та це був день "Інтера". По-перше, уже в дебюті несподіаний для голкіпера путрівців Яковчука рикошет допоміг відзначитися голом досвідченому форвардові гостей Бондаренку. А по-друге, в середині тайму хавбек господарів Киричок змарнував одинадцятиметровий: його безхитрісний удар прямо по центру воріт упевнено нейтралізував перший номер команди з Білоцерківщини Петров. Надалі путрівці безперестанно штурмували володіння фурсівської команди, але безрезультатно. Більше того, під завісу матчу лідер сезону ще й закріпив свою перевагу завдяки удару Ординського. Цікаво, що іванківський арбітр Бойко попередив аж вісьмох футболістів, до того ж п'ять жовтих карток побачили перед собою господарі поля.
Виграв і найближчий переслідувач "Інтера" — ставищенський "Хілд-Любомир". На своєму полі він забив три "сухі" м'ячі молодій обухівській команді. Стрілецьким дублем відзначився Біленко, а от Фіненко завдав точного "пострілу" в третій зустрічі поспіль. Обухівська футбольна дружина, на превеликий жаль, досі потерпає від безгрошів'я: ні район, ні місто реальної допомоги перспективному колективу поки що не надають.
Дуже важливу з огляду на турнірні перспективи перемогу здобув на новому полі зі штучним покриттям у Лютежі ФК "Вишневе". Вирішальним став першотаймовий удар Гараняна. Хоча догравати гостям довелося в чисельній меншості: за фол останньої надії завчасно вибув із строю Даниловський.
Вилучення футболіста зафіксовано і в Богуславі. Студент ірпінського Податкового університету Яковенко, залишивши поле на вимогу макарівського арбітра Литяка, тепер має постати перед членами Контрольно-дисциплінарного комітету, позаяк ударив опонента, що не володів м'ячем.
Отже, звітний тур у цифрах і фактах: "Хілд-Любомир" — "Вікторія" — 3:0 (Біленко, 2, 53, Фіненко, 7). "Путрівка" — "Інтер" — 0:2 (Бондаренко, 3, Ординський, 90). "Богуслав" — "Податковий університет" — 1:0 (Лінський, 11). "Діназ" — "Вишневе" — 0:1 (Гаранян, 40). Після цього турнірна таблиця стала такою:
 

 
Найближчої суботи на нас очікує ще один матч особливої турнірної важливості. ФК "Макарів" прийматиме "Хілд-Любомир". Цього ж дня безпосередню боротьбу за шосту позицію в актуальному реєстрі чемпіонату Київщини поведуть в Лютежі "Діназ" і "Богуслав".
Категорія: Першість Київської області | Переглядів: 768 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024