П'ятниця, 26.04.2024, 12:38

 

Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Вересень » 6 » Інтрига зберігається…
Інтрига зберігається…
23:06
СК «Ворзель» - ФК «Вишневе» 4:2 (3:1)
 

М’ячі: Ковтенюк (11), Доманський (30), Перін (37), Шаповал (90+1) - ? (1)

 

Глядачів: 160

 

СК «Ворзель»: Ящук – Весельський, Козій, Андрюшко, Сіренко, Баранович – Ковтенюк, Шаповал, Горбаченко – Перін, Доманський

 

 

            Заповнені вщент трибуни Ворзель арени приймали двобій грандів Українського футболу. Після просто сенсаційної поразки лідера чемпіонату ФК «Буча» команді Бузова, з’явилась іскра інтриги в першості. У чудовій формі команда з Вишневого прибула на матч. І ось до вашої уваги головні моменти захоплюючого та інтригуючого дійства:
 
1’
Гравцям Вишневого вдалось по правому флангу провести атаку і зробити навіс, після якого навіть гра рукою Козія Володимира не «допомогла» врятуватись від голу. Видряпавши м’яч гравець ФК»Вишневе» №5 закотив шкіряного у рамку воріт 
 7
Прохід Доманського по правому флангу і … фол. На повторі видно, як гравець Вишневого просто тягнув його за футболку. Але Мельниченко мовчить.
11
Атаки Ворзеля не вщухають і це приносить свої плоди. Після чудової комбінації м’яч потрапляє в центр штрафного майданчику, де філігранним та точним ударом Ковтенюк зрівнює рахунок.
12’
Господарі набагато більше контролюють м’яч та передачами намагаються знайти прохід до воріт і одна з атак закінчується спробою пробити через себе.
18’
Ворзель насідає на ворота. Спочатку здалося, що арбітр не вгледів знову порушення правил і не призначив 11-метровий. Але спершу гравець Ворзеля знаходився у положенні «поза грою» і епізод був втрачений.
19’
І знову господарі створюють момент. Всіма відомий Перін пробиває через себе і …. потрапляє в поперечину. Рахунок залишається не змінний.
30’
2:1 Чудова комбінація СК «Ворзель», деяких хаос у гостей і на добиванні Доманський Анатолій виводить свою команду вперед.
36’
Автор другого м’яча знову створює момент у воріт, пробиваючи головою. М’яч летить вище.
37’
Знову провал в центрі оборони ФК «Вишневе» і Юрій Перін збільшує рахунок. 3-ії матч поспіль нападаючий забиває у ворота суперників.
 
До перерви гра трошки заспокоїлась, але за відчутною перевагою господарів команди пішли відпочивати.
50’
Другий тайм почався зовсім по іншому сценарію. Тотальна перевага Вишневого, які повірили в свої сили наздогнати гандикап у 2 м’ячі, перетворилась у дуже небезпечні та гострі атаки.
Небезпечний удар головою провели гості, але 3:1 рахунок незмінний.
60’
Один з не багатьох моментів господарів. Перін вже мчиться віч-на-віч з голкіпером; захисник тримає за футболку; на повторі чудово видно відвертий фол, але свисток мовчить. Мельниченко – ку-ку.
65
Гравці ФК «Вишневе» атакують та володіють перевагою на футбольному полі. Раз по раз створюючі гольові моменти. Але надійна гра захисників та чудова реакція голкіпера Ворзеля не дає скоротити рахунок.
84’
3:2 Провал в центральній лінії, який призводить до виходу сам на сам з голкіпером, серією рекошетів, та відчайдушна спроба Весельського Романа вибити м’яч з лінії закінчується не вдало. Захисник вибиває м’яча, але далі у ворота.
90+1’
«Чудилово» суддівства на цьому не закінчилось. Не зарахований чистій м’яч Шаповала, незрозумілі дії бокового арбітра. Але…4:2. Все той же міліруваний хлопчисько забиває. Доманський віддав чудову передачу на Сергія, який потужним ударом встановлює остаточний рахунок матчу.
90+6
4:2 – фінальний свисток.Важка перемога Ворзеля, яка продовжує безпрограшну серію з 5 матчів. Дякуємо Вишневому за чудову гру, особливо у другому таймі та бажаємо команді успіхів надалі.
 
Денис Трохименко
Категорія: Києво-святошинський район | Переглядів: 971 | Додав: Goal_Keeper
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024