П'ятниця, 29.03.2024, 08:15

 

Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Вересень » 4 » "Макарів" пригальмував
"Макарів" пригальмував
17:35

Черговий тур у вищій лізі чемпіонату Київщини приніс принаймні два несподівані результати. Мова про домашню поразку ФК "Вишневе" та нічию макарівських муніципалів у Тарасівці. Після цього відрив "Інтера" від навіть найближчого переслідувача набув ознак потенційного чемпіонства.
“Інтер» у Фурсах приймав обухівську «Вікторію», котра потерпає від безгрошів’я. Однак, попри незавидні перспективи, молода команда Романа Заєва дала справжній бій свіжоспеченому володареві Кубка Київщини. Не зважайте на розгромний рахунок, шановні симпатики народної гри, бо перший гол у протистоянні відчутно різних за силами суперників відбувся лише на 60-й хвилині , а три наступні – безпосередньо під завісу матчу. І все-таки підопічні Валерій Позднякова здобули одинадцяту перемогу в сезоні й відірвалися від макарівців аж на чотири очка, маючи ще й зустріч у запасі !

Натомісь ФК «Макарів», чемпіонські перспективи якого в розпал літа здавалися принаймні не гіршими, аніж у футболістів з Фурсів, несподівано пригальмував, не вигравши в значно слабкіших опонентів двічі поспіль. Більше того, в Тарасівці макарівська команда взагалі дивом уникла поразки, забивши м’яч у відповідь аж на останніх секундах поєдинку з оновленим «Зенітом». Дивовижні на перший погляд метаморфози, що трапилися з амбіційним клубом із Макарова, пояснити насправді просто: кілька провідних виконавців зовсім недавно були задіяні в національному фіналі з пляжного футболу і тепер мають вигляд неабияк стомлених. Єдиною втіхою, та й то відносною, може слугувати хіба що такий факт: макарівці Зборовський, Качаров, Рисенко та Сидоренко стали чемпіонами країни в суміжному виді спорту. Правда, тренерові Роману Мандриці й від усвідомлення цього факту не легше: серпневі турнірні невдачі можуть обійтися йому значно дорожче, аніж успіхи підопічних на пляжному майданчику…
А от центральний матч ігорового дня, що відбувся в Терезиному, приніс другу цього сезону перемогу чинному чемпіонові над ФК «Вишневе». Путрівці, граючи півтора тайма в чисельній меншості після вилучення Шевченка, спромоглися на гол Зуєвича, який і став у підсумку переможним. Сам поєдинок виявився неймовірно напруженим і надмірно нервовим (арбітр Литяк показав одну червону і п’ять жовтих карток). Цікаво, що зазвичай емоційний і говіркий на полі хавбек з команди Васильківщини Рачковський першим з-поміж усіх учасників обласних змагань отримав уже восьме в календарних зустрічах попередження і тепер пропустить аж два матчі поспіль. На жаль, на чорній смузі невдач опинилась останнім часом і самобутня команда з Вишневого…
Оговтався після подвійного серпневого фіаско ставищенський «Хілд-Любомир». Обігравши на своєму полі самобутню богуславську команду, підопічні Максима Штаєра піднесли найбажаніший подарунок своєму президентові: Леонід Джужик якраз 29 серпня відсвяткував черговий день народження. Приєднується до численних вітань іменинникові й «Київська правда» ! До речі, 1 вересня, завдяки матеріальній підтримці та всіляким турботам Леоніда Петровича Джужика в Ставищенській загальноосвітній середній школі № 2 відкрито спортивний клас, учні якого спеціалізуватимуться на поглибленому вивченні футболу.
А загальна картина звітного туру така: ФК «Вишневе» – ФК «Путрівка» – 0:1 (Зуєвич, 26). «Хілд-Любомир» (Ставище) – ФК «Богуслав» – 3:1 (Медведєв, 13, О. Іллічов, 45, Гонта, 87 – Солошенко, 73). «Зеніт» (Боярка) – ФК «Макарів» – 1:1 (Петрук, 73 – Зборовський, 90). «Інтер» (Фурси) – «Вікторія» (Обухів) – 4:0 (Голюк,60, Тесленко,87, Олешко, 90+1, Рокицький, 90+2). «Діназ» (Вишгород) – ФК «Узин» – 3:0 (Гірча,17, Байдачний,23, М.Мельник,87).
Список снайперів очолює макарівець Зборовський – дев’ять забитих м’ячів. Вісім м’ячів становить стрілецький актив богуславця Мартиненка. Голюк з «Інтера» та Медведєв з «Хілд-Любомира» мають по сім влучних ударів. У суботу, 5 вересня, змагатимуться: ФК «Макарів» – «Інтер», «Хілд-Любомир» – «Зеніт», ФК «Богуслав» – ФК «Путрівка», ФК «Узин» – ФК «Вишневе», «Податковий університет» – «Діназ». Ці матчі почнуться о 16.00. А в середу, 9 вересня, в Ірпені зійдуться «Податковий університет» і ФК «Богуслав». Пропущений раніше поєдинок шостого першоколового туру намічено почати о 17.00.

Валерій Валерко, «Київська правда». 
Категорія: Першість Київської області | Переглядів: 917 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024