Четвер, 18.04.2024, 23:05

 

Форма входу

Календар новин
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2010 » Січень » 18 » Меморіал Олега Макарова
Меморіал Олега Макарова
16:32

Чапаївка. До квінтету з першим порядковим номером увійшли молодіжні команди київських "Оболоні" та "Динамо", вихованці динамівської академії, котрим цього року виповниться сімнадцять, а також вінницька "Нива" та боярський "Зеніт". Особливо цікавим на старті виявилося протистояння молодіжки столичного гранда і фаворита друголігових перегонів з Вінниці. Володимир Мунтян задіяв усіх основних виконавців, які вже зіграли кілька спарингів у січні. А хлопці з Вінниці, очолювані Олегом Федорчуком, обмежилися біговими вправами в легкоатлетичному манежі Броварського вищого училища фізкультури. Не дивно, що юні динамівці швидко матеріалізували свою перевагу в голи. На 10-й хвилині відзначився влучним ударом Макаренко, а на 35-й — Теміле. Правда, під завісу першого тайму Кушка з пенальті скоротив розрив у рахунку до мінімуму. Однак одразу по перерві Боровець забив третій м'яч, і здалося, що захист "Ниви" ось-ось розсиплеться, немов паперова піраміда. Та кияни здійснили низку замін, і на манежному майданчику почався зворотний рух. Вінницькі футболісти, серед яких виокремлювався швидкісний дриблер Бовтрук, повели масований натиск на володіння суперника і на 75-й хвилині знову скоротили відставання — 2:3. Динамівці, дограючи матч у меншості, лише ціною надзусиль утримали свою перевагу. А от оболонські резервісти в матчі з боярськими аматорами взагалі програли. Наші земляки відкрили лік голам на 58-й хвилині, коли Лазурець реалізував одинадцятиметровий. На 79-й кияни відігралися зусиллями відомого за виступами в командах Ірпеня та Вишневого Бусенка. Однак на другій компенсованій арбітром хвилині той же Бусенко зрізав м'яча в свої ворота, і оболонці програли — 1:2.

Решта матчів: "Динамо-Академія" — "Оболонь-мол." — 1:1, "Динамо-Академія" — "Динамо-мол." — 1:2.

Щасливе. Головний поєдинок групових перегонів відбувся першого дня. Першолігова "Десна" з Чернігова переграла друголігову "Єдність" з Плисок — 2:1. М'ячі для переможців забили Кожем'яченко (11) та Грибанов (73). Схоже, ця невдача надломила підопічних Вадима Лазоренка, і вони програли ще й чернігівській "Юності" з тим же результатом. Оскільки на старті турніру "Юність" ще й розгромила господарів із "Княжої" — 4:0, то саме вона й очолила ситуативну таблицю змагань. Несподівано? Як сказати. Бо "Юність" з Чернігова, дебютант всеукраїнських турнірів дорослих, насправді сформована переважно з досвідчених виконавців, двоє з яких — Бабор і Савенчук — зовсім недавно були провідними і в складі "Десни". Натомість серед нинішніх деснянців, очолюваних Олександром Рябоконем, є чимало вихідців з Київщини (гребінківці Денис і Максим Стояни, вишгородець Старенький, бориспільці Кондратюк і Сахно). Ще один матч у групі "Б": "Арсенал-мол." — "Десна" — 0:1.

Лютіж. На чудовій арені клубного стадіону "Діназа", що має поле зі штучним покриттям, виступають чотири амбіційні команди з Київщини та другий колектив столичної ДЮСШ-15. Несподіваними виявилися результати стартового туру. Віце-чемпіони області з Макарова задовольнилися нульовою нічиєю з "Діназом-2" — 0:0, а чемпіон Києво-Святошинського району — ФК "Буча", який готується до повноцінного повернення на стадіони Київської області, узагалі програв основній вишгородській команді — 0:1. Правда, другого ігрового дня бучанці буквально вирвали перемогу в "Діназа-2". Поступаючись опонентові з мінімальним рахунком, підопічні Віктора Удалова зусиллями екс-чемпіона країни Грицини (73 хвилина) та Степаненка (78) таки змінили і перебіг подій, і підсумковий результат. Однак у цьому квінтеті записних фаворитів немає, а це означає, що все найцікавіше й справді попереду. Четвертий матч у групі: "Діназ" — ДЮСШ-15-93 — 1:0 .


Теремки. Столичний мікрорайон, де базується відома в усій країні дитячо-юнацька спортивна школа № 15 (директор — В'ячеслав Кочубинський), зібрав учасників групи "Г". Окрім господарів, там виступають зокрема "Хілд-Любомир" із Ставища і відносно нова команда з Крюківщини. Відносно нова, бо це насправді минулорічний бронзовий призер обласного чемпіонату, підготовлений президентом Валерієм Душком і тренером Юрієм Миколаєнком, який перебрався до пристоличного села з Вишневого. Номінальний дебютант почав з великої перемоги — 3:0 над київським "Містом Світла" (м'ячі забили М. Невмержицький, Бляхарський і Кравчук), однак потім дещо несподівано не зумів здолати опір "Колоса" з Музичів, підсиленого минулорічними лідерами обухівської "Вікторії", — 1:1. Інший фаворит, екс-бронзовий призер Київщини зі Ставища, також розійшовся миром — 1:1 — з основною командою ДЮСШ-15. Яка, в свою чергу, розгромила земляків із "Міста Світла" — 4:0. Тому прогнозувати підсумки суперництва на Теремках і справді дуже важко: на загальну перемогу претендують всі, за винятком кваліфікованого, проте досі не награного "Міста Світла".

Валерій ВАЛЕРКО

www.kiev-pravda.kiev.ua

Категорія: Меморіал Макарова | Переглядів: 864 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024