Четвер, 25.04.2024, 18:39

 

Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Вересень » 17 » Ветерани сурмлять збір
Ветерани сурмлять збір
10:49
Одна з організаційних цікавинок у футболі столичного регіону: щороку саме восени Київська обласна федерація проводить перегони ветеранських команд. Якраз на святковий День фізкультурника почали новий турнірний цикл ті, хто народився 1974 року й раніше. А найсильніший колектив з-поміж футбольних козаків області визначиться в першій половині листопада.
Цьогоріч на старт чемпіонату ветеранів вийшли вісім команд, як завше, розподілених на рівнозначні групи за територіальним принципом. Цікаво, що квартет з офіційним уточненням "А" сформували футбольні повпреди регіонів, чиї назви починаються з літери "Б". Мова про збірні Баришівського та Бородянського районів, а також міст Боярка та Буча. Натомість до групи "Б" потрапили збірні Білоцерківського та Васильківського районів, а також міст Біла Церква та Фастів.
Найтитулованішим з-поміж учасників цьогорічного чемпіонату вважається колектив із Бучі, очолюваний депутатом міської ради Василем Олексюком. Починаючи з 2005 року, бучанці безроздільно та повноправно князюють в обласному ветеранському футболі. Зокрема, минулого сезону вони взяли гору в останній зустрічі змагального циклу над білоцерківцями, згуртованими Ігорем Гейлом. Білоцерківська міська команда, за попередніми оцінками аналітиків,  буде фаворитом групових перегонів і цього року. Хоча в опоненти до білоцерківців уже "записалися" не лише минулорічні бронзові призери з Васильківського району, організовані в амбітний колектив Леонідом Матушевичем і Павлом Сучком, а й авторитетні фастівці з Віталієм Осколком на чолі, що прагнуть повернути славу гегемона ветеранського руху зразка минулого десятиріччя.
Цьогорічний офіційний сезон стартував у Здвижівці Бородянського району та Малій Солтанівці — Васильківського. Гостинні господарі насамперед подбали про те, аби футбольним козакам і справді гралося легко: газони на ігрових полях були воістину бездоганними. Найкраще цим скористалися баришівці та васильківці, хоча в обох випадках арбітри зафіксували однаковий рахунок 5:1. Баришівська команда, яка ще навесні виступала в обласній вищій лізі майже повністю ветеранським складом, упевнено переграла бородянців на виїзді. Цікаво, що один з м'ячів забив лідер гостей Юрій Кондратенко, а завершив розгром найпопулярніший баришівський хавбек минулого століття Валентин Сусла. На гол престижу серед бородянців спромігся Олександр Марцун. А в Малій Солтанівці стрілецьким дублем відзначився васильківець Юрій Горох. І тільки під завісу матчу Володимир Негода "розмочив" фатальний рахунок для фастівців, уникнувши завдяки цьому "пісенної" долі Ямайки…
Наступної суботи збірна Васильківського району вирушить до Терезиного екзаменувати команду Білоцерківщини та її феноменального воротаря Віктора Гудзюватого. А наступного дня до Баришівки завітає флагман обласного  ветеранського футболу — збірна Бучі.
Категорія: Першість Київської області | Переглядів: 755 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024