Субота, 20.04.2024, 13:00

 

Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Жовтень » 15 » Вишневе або Фурси
Вишневе або Фурси
23:16
Можливість саме такого розвитку подій з'явилася минулої середи, коли фурсівський "Інтер" програв принциповий поєдинок у Макарові й примножив шанси ФК "Вишневе" на переможний фініш у найдраматичнішому футбольному сезоні на Київщині. Бо саме 2009 року, чого раніше, принаймні за новітніх часів, не траплялося жодного разу, на чемпіонський титул цілком реально і майже до самісінького фінішу претендували аж п'ять колективів!
"Інтер" міг остаточно зняти інтригу в чемпіонській гонці в Макарові, якби відіграв активно та потужно не лише перший тайм, а й матч у цілому. Однак підопічні Валерія Позднякова, відсунувши до перерви епіцентр основних подій на половину поля суперника, несподівано притулилися до своїх володінь в другій сорокап'ятихвилинці. А невиправдано поступившись ініціативою,
вони запрограмували й неминучу невдачу, яка стала реальністю на 59-й хвилині, коли досвідчений Собкович ударом з вісімнадцяти метрів обернув на переможний для макарівців гол справедливо призначений іванківським арбітром Бойком штрафний. Решту ігрового часу хлопці з Фурсів бездарно витратили на безплідні спроби повернути першотаймову ігрову вищість. Не допомогло їм у цьому й вилучення з поля недисциплінованого макарівця Кочина, який брутально повівся з опонентом у центрі поля й завчасно завершив обласний чемпіонат з непривабливою репутацією грубіяна.
Осічкою конкурента вишнівська команда скористалася сповна, розгромивши безпретензійний і слабохарактерний боярський "Зеніт" узагалі з непристойним рахунком. Але другого поспіль конфузу від "Інтера" Валерій Душко з Юрієм Миколаєнком так і не дочекалися. Попри відчайдушний опір і незвичну навіть для себе ігрову агресивність "Діназа", лідер у Ксаверівці виграв і тепер у завершальному турі його повною мірою влаштує навіть нічия в очній зустрічі з основним опонентом. А от футбольному клубу "Вишневе", аби перенести кінцівку сезону ще на тиждень вперед, обов'язково потрібно перемагати "Інтер" найближчої суботи. Бо за рівної кількості турнірних очок у двох вищолігових команд, як записано в регламенті, чемпіона визначить додатковий матч на нейтральному полі. Натомість у разі поразки команди з Вишневого в суботньому поєдинку і прогнозованої перемоги макарівців над ірпінцями вишнівці пропустять нагору ще й ФК "Макарів", який має кращі показники в особистих зустрічах.
Тим часом інші місця в горішній частині турнірної таблиці визначилися достроково: "Хілд-Любомир" посяде четверту позицію, а ФК "Путрівка", якому не було рівних на Київщині два роки поспіль, — п'яту. Кращі шанси фінішувати шостими мають богуславці, а не команда з Вишгорода.
Передостанній тур у вищій обласній футбольній лізі був таким: "Зеніт" (Боярка) — ФК "Вишневе" (Києво-Святошинський район) — 0:11 (Крайовий, 37, Мельниченко, 46, Драч, 50, автогол, Гаранян, 55, 69, 72, Комар, 56, 57, 60, Погорілий, 66, 79). "Інтер" (Фурси) — "Діназ" (Вишгород) — 3:1 (Голюк, 44, 75, Скорба, 90+3 — Терещенко, 53). "Вікторія" (Обухів) — "Податковий університет" (Ірпінь) — 3:0 (Майданевич, 81, Засенко, 87, Данилюк, 88). ФК "Макарів" — ФК "Узин" — 5:0 (Рисенко, 5, Зборовський, 7, 15, Гордієнко, 26, Собкович, 66). "Хілд-Любомир" (Ставище) — ФК "Путрівка" — 1:0 (Коротенко, 5). Становище команд у турнірній таблиці таке:
Список найвлучніших снайперів очолюють Юрій Голюк з "Інтера" та Олег Зборовський з ФК "Макарів": обидва форварди забили по одинадцять м'ячів. На гол менше в Олександра Мартиненка з ФК "Богуслав". Останній тур запланований на суботу, 17 жовтня. Цього дня змагатимуться: "Хілд-Любомир" — "Узин", "Макарів" — "Податковий університет", "Діназ" — "Вікторія", "Вишневе" — "Інтер", "Зеніт" — "Богуслав". Початок матчів о 15.00. Центральний поєдинок за участю вишнівських і фурсівських футболістів пройде в Тарасівці на стадіоні "Зеніт".
Категорія: Першість Київської області | Переглядів: 974 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024