Субота, 20.04.2024, 08:22

 

Форма входу

Календар новин
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2010 » Лютий » 10 » Зимові оглядини
Зимові оглядини
17:43

Дванадцять претендентів. Саме стільки команд зголосилося взяти участь в цьогорічних зимових перегонах. Представляють вони Київ, Київську та Чернігівську області. Найбільше футбольних колективів делегували наші райони: загалом — аж вісім, а зокрема — три пристоличний Києво-Святошинський. Розподіл команд по групах такий: "А" — "Арсенал" (Київ), "Княжа-93" (Щасливе), "Хілд-Любомир" (Ставище), "Юність" (Чернігів), "Б" — "Діназ" і "Діназ-2" (Вишгород), "Зірка" (Київ), "Зеніт" (Боярка), "В" — ДЮСШ-15 (Київ), "Вишневе-Динамо" (Крюківщина), ФК "Буча", "Чайка" (Петропавлівська Борщагівка). Кожна з них у різні роки вже виступала в традиційних зимових турнірах, організованих Київською обласною федерацією футболу. Однак минулого місяця серед учасників Меморіалу Макарова не було "Чайки".


Три бази. Розподілені на три рівнозначні групи, учасники "квартируватимуть" на знайомих ігрових базах. Очолюваний столичними канонірами квартет "А" розіграє свою міні-першість в спеціалізованому манежі ФК "Княжа", що в Щасливому Бориспільського району. Вишгородські команди запросили гостей з Боярки та Києва на свій клубний стадіон у Лютежі. Там, як і на столичних Теремках, де функціонує ДЮСШ -15, є чудовий спорткомплекс з ігровим полем, що має сучасне штучне покриття. Змагатися за таких умов зручно навіть узимку. Тим паче, що футболістам є де помитися, перевдягнутися та перепочити між іграми.


Вісім щасливців. Формула змагань звична для команд, які не вперше беруть участь в зимових перегонах у столичному регіоні. Право на продовження боротьби за результатами одноколових турнірів у групах отримають вісім учасників. Ними стануть колективи, що посядуть перше та друге місця в усіх трьох квартетах, а також дві найкращі за турнірними показниками команди з тих, що фінішують в попередньому раунді третіми. Надалі триватимуть ігри з вибуванням: чвертьфінал, напівфінал і фінал. Однак і колективи, що не стануть чвертьфіналістами, виступи на Меморіалі Голубєва не припинять, а в додаткових матчах розіграють місця з дев'ятого по дванадцяте.


Календар. Одинадцятий турнір пам'яті Віталія Голубєва триватиме з 12 по 23 лютого. Групові перегони завершаться 17 числа, а стикові раунди заплановано на 19, 21 і 23 лютого. Саме в останній ігровий день і визначиться другий цього року переможець традиційних зимових змагань в столичному регіоні. Нагадаю, що цьогорічний Меморіал Олега Макарова виграла молодіжна команда київського "Динамо", очолювана легендарним футболістом Володимиром Мунтяном. А минулорічним володарем красеня-кубка, освяченого славетним іменем Віталія Голубєва, був ставищенський "Хілд-Любомир" (президент клубу — Леонід Джужик).

Валерій ВАЛЕРКО.

www.kiev-pravda.kiev.ua

 

Переглядів: 14499 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024