П'ятниця, 29.03.2024, 15:12

 

Форма входу

Календар новин
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2010 » Січень » 2 » Зірки спорту отримали нагороди
Зірки спорту отримали нагороди
21:48
Зайвий раз переконуєшся, що в Ірпеня особлива аура. Можна сказати і по-іншому: у нього особливе призначення – бути одним із кращих у мистецтві, літературі, спорті тощо. Скажімо, багатьох спортсменів Ірпеня знає не тільки Україна, а й вся Європа. Підтвердженням того є вшанування зірок, яке відбулося в актовому залі Ірпінської міської ради..
Тут вручали премії року «Життя та спорт». Його організатори – начальник відділу у справах фізичної культури та спорту Андрій Страховський, директор Ірпінської ДЮСШ Володимир Тарасов, керівник студії сучасного естрадного танцю «Жардін де ля денс» Віолетта Кременчук. Підтримала цей захід партія «Єдиний центр». Інформаційними спонсорами виступили: газети «Ірпінський вісник» та «Таймер».

Учасників святкового дійства щиро привітав заступник Ірпінського міського голови І. Михайлишин. Концертну програму розпочав ансамбль барабанщиць «Литаври» Ірпінського економічного коледжу; чудово виступили учасниці студії сучасного естрадного танцю «Жардін де ля денс» та інші.

Диплом та Кубок вручено переможцю обласного огляд-конкурсу, дошкільному навчальному закладу «Лісова пісня» (керівник Марія Нельзіна, методист Алла Батуринець, інструктор-методист з фізичного виховання Олександр Олексієнко).

У нинішньому році лауреатом обласного конкурсу на кращий інноваційний урок з фізичної культури та урок з елементами футболу стала вчитель фізкультури вищої категорії навчально-виховного об’єднання «Освіта» Олена Герда. Нагородою відзначено і вчителя ЗОШ №3, засновника спортивного тенісного клубу «Лювс» Юрія Цвецінського. До речі, Юрій Володимирович разом зі своїми синами та за власні кошти збудував професійний тенісний корт.

Уже близько чотирьох десятків літ працює дитячим тренером з футболу ДЮСШ Валентин Лисов. Валентин Петрович фанатично відданий своїй справі, талановитий педагог, умілий вихователь та організатор. Його життя – футбол і діти. Тренера заслужено представлено до нагороди.

На сцену організатори дійства запросили також капітана футбольного клубу «Ворзель» В’ячеслава Сиренка, капітана національної збірної України з цього виду спорту, переможця Кубка Європи з пляжного футболу Олександра Пилипенка, віце-чемпіона з футзалу Європи, гравця національної збірної з пляжного футболу Євгенія Вареницю, дворазову чемпіонку України, переможницю Кубка України з футзалу Тетяну Канаровську (на фото справа), головного тренера національної збірної з жіночого футзалу, тренера футбольного клубу «Біличанка-93» Володимира Колока, директора Коцюбинської ДЮСШ Олександра Червоного (на фото зліва).

Завжди приємно віншувати ювілярів. Ювіляром є Ірпінська дитячо-юнацька спортивна школа – їй виповнилося 50 років з дня створення. Її директор Володимир Тарасов причетний до багатьох спортивних здобутків. Так, у 2009 році тут підготовлено 1 майстра спорту, 14 кандидатів у майстри спорту, 19 першорозрядників.

Динамічно розвивається такий вид спорту як регбі. Під керівництвом тренерів, майстрів спорту СРСР Сергія Брюзгіна та Сергія Ігнатенка спортсмени Ірпінського регіону стали чемпіонами України з регбі-7 серед юніорів, бронзовими призерами чемпіонату України з регбі-15 серед команд першої ліги. Нагороди отримали і кращі спортсмени: Віталій Краснодемський, Богдан Семець та Артур Чюрльоніс.

Почесними подяками та Кубками відзначені інші тренери та спортсмени. Про них наша розповідь у наступних номерах часопису.

В. КУЧЕРЯВИЙ, газета: «Ірпінський вісник»

№1 від 1 січня 2010 року  

Фото: www.belichanka.at.ua

Переглядів: 913 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024