Неділя, 05.05.2024, 08:39

 

Форма входу

Календар новин
«  Березень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Березень » 9 » Футзал.Чемпіонат Ірпінського регіону. "Фінал чотирьох"
Футзал.Чемпіонат Ірпінського регіону. "Фінал чотирьох"
20:28
на фото кращі гравці чемпіонату - Євген Варениця та Олександр Пилипенко ("Біличі")...Ірпінський кубок важкіший буде)))
 
"Університет" - "Фаворит" 5-4 (5-3)
 
У першому пів-фіналі зустрілися команди, від яких, на початку змагань, нічого особливого неочікували. "Університет" впевнено переміг у групі "А", здобувши перемоги у всіх матчах, "Фаворит", невдало розпачавши чемпіонат, у другому колі почав вигравати матч за матчем і посів друге місце у групі "Б", але напередодні вирішальних матчів, у команди виникли проблеми - травма Кіриченка, від'їзд Рябоконя, відсутність основного голкіпера-Куцого...
Матч виявився надзвичайно цікавим і напруженим. Відкрили рахунок "Університет", одразу ж зрівняв його Москалик. Але дуже швидко "Університет" довів рахунок до розгромного 4-1, після чого "Фаворит" взяли тайм-аут. Це позитивно на них подіяло, команда заграла і забила двічі.Ось тут "Фавориту" додавити б суперника, але, натомість, "Університет" забив п'ятий гол.
У другому таймі пішла відкрита, атакуюча гра на зустрічних курсах, команди багато фолили."Фавориту", завдяки зусиллям Москалика, вдалося скоротити рахунок.На останніх хвилинах, Репеха та компанія здійснили фінальний штурм воріт суперника, але результату він не дав..."Університет" вийшов у фінал!
 
"ТКС" - "Біличі" 3-4(0-4)
 
Другий пів-фінал був ще цікавіший - битва "футзальних грандів" нашого регіону. Фаворит змагань - "Біличі", завдяки хет-трику Пилипенка перемагали з рахунком 3-0, але потім стався епізод, який можливо, вирішив долю матча - Варениця зіграв рукою у своєму штрафному майданчику, але арбітри пенальті не поставили. Під кінець тайму, знову, Пилипенко зробив рахунок 4-0. Здавалося, що вже все, ніщо не заважає біличанцям вийти у фінал, але..."ТКС", після перерви, ледь не створили диво. Ірпінцям вдалося тричі забити, і, при цьому, не пропустити. І хто зна, що було б, якби тоді, у першому таймі, поставили пенальті у ворота "Біличі"...
 
Матч за 3-е місце
  
"Фаворит" - "ТКС" 1-3(1-1)
  
"Фаворит" залишився без медалей, нажаль.Команда демонструвала цікавий футбол на протязі чемпіонату, але не змогла зібратися на вирішальні матчі.
Саме відсутність декількох провідних гравців - основна причина такого виступу "Фавориту" у "Фіналі чотирьох". 
У матчі за 3-є місце, "ТКС" швидко забили гол і мусили забивати ще, але підводила реалізація. У "Фаворита" рахунок зрівняв Москалик, на цьому перший тайм і закінчився.
У другому таймі "Фавориту" просто не вистачило сил, а "ТКС" цим скористалися і забили двічі.
ФІНАЛ
  
"Університет" - "Біличі" 5-7(3-4)
  
Це був справжній фінал! Вже на 25-й секунді Олександр Пилипенко відкрив рахунок, а через сім хвилин подвоїв його. З'явилося відчуття, що "Університет" приречений, але вони не здалися. Спочатку Юрій Степаненко, а згодом Олег Дудко "розписалися" у воротах біличанців, інтригу повернено! "Біличі" забивають ще, але Степаненко не хоче програти і забиває у відповідь. За лічені секунди до завершення першого тайму "Біличі", завдяки класному пасу Варениці на свого одноклубника, забивють четвертий гол...звучить свисток арбітра-перерва.
Початок другого тайму став кошмаром для "Університету". "Біличі"  повністю домінють на майданчику, ірпінці багато помиляються і рахунок стає, спочатку, 5-3, а потім -  6-3 на користь біличанців. Знову здалося, що вже все, у "Університета" нема шансів, але треба відмітити бойовий дух ірпінської команди, вона не здавалася, і Дудко та Іващик забивають по голу. Залишалося грати 3 хвилини - часу достатньо, аби забити ще. І гол був забитий, але нажаль для ірпінців у їх ворота. Гол - став результатом грубої і прикрої помилки гравців "Університету". То ж фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу команди "Біличі" з рахунком 7-5.
Нагородження
На фінальний матч завітали почесні гості  - мер міста Ірпінь - Бондарь Олег Васильович, заступник мера- Михайлишин Ігор Михайлович , депутат обласной ради від "БЮТу" - Коломієць Оксана Григоріївна, голова відділу спорту м.Ірпеня - Страховський Андрій Андрійович. Саме ці гості нагороджували команди почесними грамотами та медалями.А чемпіонів  особисто привітав і нагородив красенем кубком та грошовою премією від мера у розмірі 5000грн Бондар Олег Васильович.
Були визначені кращі гравці у різних амплуа.Ітак, кращим голкіпером чемпіонату став - Карпенко Олександр("Університет"), кращим захисником - Кіфорук Роман("ТКС"), кращий нападник - Іващик Олександр("Університет"), кращий гравець - Євген Варениця("Біличі").
P.S. Фоторепортаж з фінальних матчів чекайте пізніше. Прохання до всіх хто має фотографії з цих матчів  - вислати на malchevsky@irpin.com.ua . Також є касета  з  записом фінального поєдинку та нагородження
Переглядів: 966 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024