Субота, 18.05.2024, 20:49

 

Форма входу

Календар новин
«  Листопад 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2008 » Листопад » 16 » Золотий дубль "Ниви"
Золотий дубль "Ниви"
14:02
Кубок Києво-святошинського району. Фінал
 
ФК "Ірпінь" (с.Гореничі) - ФК "Нива" (с.Бузова) 1:2 (1:1)
15 листопада, м.Буча, стадіон "Ювілейний"
 
Арбітр у полі:
Дмитро Мельниченко – 5
(відсудив пристойно і не піддався на провокації гравців „Ірпеня” у кінці матчу).
 
 Бокові арбітри:
Анатолій Снімщиков– 5
(жодних претензій до нього не було ні у однієї с команд);
Олег Притика – 4
(відсудив, в цілому, непогано, але в деяких епізодах помилявся).
 
Футболісти із Гореничів привезли на фінальний поєдинок майже усіх найсильніших своїх гравців. Були і Коновалов, і Нагорняк, і Кардаш, і Дмитрулін, і Ковтун, і Уляницький. На заміну вийшов Цихмейструк, а от Косовський з невідомих причин на полі так і не з’явився (можливо через те, що він прийшов на стадіон хвилині на 10-й).
Поєдинок проходив у дощову погоду, внаслідок чого обидві команди не змогли продемонструвати свої найкращі якості на полі. Але, все ж таки, матч видався доволі цікавим, суперники мали чимало моментів для взяття воріт. Першим це вдалося зробити футболістам „Ірпеня”. Після затяжної атаки Сергій Нагорняк прийняв м’яч в районі одинадцятиметрової позначки та невідпорно пробив у правий від голкіпера кут – воротар навіть не намагався дістати м’яча. Після цього футболісти у жовтій формі (до речі „Нива” також приїхала у жовтій формі, через що вони, як номінальні господарі, вимушені були одягати блакитні маніжки) дещо відійшли назад і почали діяти на контратаках. Одна з них мала завершуватися голом - приблизно у середині тайму Коновалов мав забивати другого м’яча у ворота „Ниви”, але невідомо як з двох метрів пробив повз порожні ворота. А в кінці першого тайму „Нива” зрівняла рахунок: чемпіони району одержали право на кутовий, розіграли його і після прострілу у штрафний майданчик хтось з гравців „Ниви” підставив голову, переправивши м’яч у ворота.
У другому таймі Гореничі великими силами пішли вперед, примусивши „господарів” поля прижатися до своїх воріт. Значно пожвавив гру Цихмейструк, але фортуна цього дня була явно на стороні Бузової. Спочатку все той же Коновалов знову не зміг влучити у порожні ворота, удари Нагорняка були не точними, а іноді надійно грав воротар „Ниви”. А приблизно за 10 хвилин до кінця зустрічі стрімка контратака футболістів з Бузової призвела до другого голу: форвард „Ниви” в зоні лівого інсайду на клаптику поля розхитав Дмитруліна і невідпорно з лівої пробив у ближню дев’ятку – Ковтун був безсилий. Гравці „Ірпеня” великими силами пішли вперед, підключався на стандарти навіть голкіпер, однак „Нива” вистояла і до чемпіонського титулу додала ще й Кубок району. З чим її і привітаємо!!!
на фото: "Нива" - володар кубку района 2008

P.S.: Дуже неприємно було чути після матчу висловлювання гравців „Ірпеня” у тому числі і на адресу свого ж тренера. Шановні, „зірки”! Потрібно вміти гідно програвати!!!.

Максим Шпакович, м.Буча

Категорія: Кубок Києво-святошинського району | Переглядів: 828 | Додав: Mad_Max
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024