Неділя, 28.04.2024, 09:18

 

Форма входу

Календар новин
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Січень » 27 » Суто «динамівський» фінал
Суто «динамівський» фінал
17:33
Кубок Макарова. Фінал.
  
«Динамо-2» (Київ) – мол. «Динамо» (Київ) – 3:0
Манеж НТБ «Динамо»
Арбітр: Бойко (Іванків)

«Динамо-2»: Бойко - Новак, Родина, Парцванія, Кушніров - Петров, Гармаш, Морозенко, Єрьоменко - Коркішко, Шевчук. На заміну виходили: Бутенін, Шитов, Герасим’юк, Сокол, Рибалка, Дедечко. Головний тренер – Литовченко.

«Динамо» (мол.): Кичак - Сокуренко, Прильопов, Рижук, Менжега - Оздоєв, Пархоменко, Білала, Макаренко - Малин, Чепилов. На заміну виходили: Назарчук, Сердюк, Рябий, Коваленко, Довгий, Коваль. Старший тренер – Мунтян

Голи: Гармаш (12), Коркишко (18), Дедечко (84, пен)

У фінальному матчі чотирнадцятого за ліком Меморіалу Макарова зійшлися дві команди Київського «Динамо» – «Динамо-2» і динамівська молодіжка.

Спостерігати за динамівським протистоянням до манежу НТБ «Динамо» завітали за малим 200 чоловік, серед яких були дружина Олега Макарова Людмила Михайлівська, їхня донька Анастасія Макарова, брати Суркіси – Григорій та Ігор, колишні одноклубники Олега Макарова Базилевич, Біба, Сумцов та інші. Забігаючи наперед, відзначу, що прийдешнім ,на заключний матч турніру, вболівальникам сумувати довго не прийшлося.
Вже на дванадцятій хвилині гри динамівські дублери повели в рахунку. Це Гармаш просто неймовірним ударом в незахищений ближній кут Кичакових воріт розмочив рахунок в зустрічі. Через п’ять хвилин справу почату Гармашом продовжив Коркішко, який підхопив м’яча на відстані сімнадцяти метрів від воріт і вгатив «шкіряного» в нижній лівий кут воріт, які захищав Кичак. Надалі, що найменше, до середини тайму гра дещо заспокоїлась. На тридцятій хвилині своє слово міг сказати Шевчук, але його удар парирував воротар. Все чим у першому таймі запам’яталися гравці молодіжного складу, це підступним ударом Малина за п’ять хвилин до перерви.
В другому таймі, як і в першому, беззаперечними домінантами подій на полі залишалися футболісти «Динамо-2». На початку другої половини гри, вони зусиллями Коркішко провели ще один гол, але арбітр матчу відмінив його через офсайд. Ближче до середини половини гри гра стала більш цікавішою: вийшовші на заміну Герасим’юк і Дедечко змушували неабияк пітніти оборонців молодіжного «Динамо». До речі, саме Денис голом із пенальті завершив погром динамівської молодіжки – 3:0. Володарем кубку пам’яті Олега Макарова стало «Динамо-2».

Павло Добрянський
Категорія: Меморіал Макарова | Переглядів: 667 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024