Вівторок, 16.04.2024, 14:37

 

Форма входу

Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Лютий » 27 » Віктор Удалов : "Слабке місце - гра воротарів..."
Віктор Удалов : "Слабке місце - гра воротарів..."
17:32
-         Футбольний сезон закінчився, новий – розпочинається...

     Але спочатку про декілька слів про минулорічні змагання за участю ФК «Буча»...Як ви їх розцінюєте?

-         Можна сказати, що були і позитивні аспекти та негативні...Позитивні – це покращення якості гри, стабілізація складу, це перевірка місцевих гравців, молоді, які протягом сезону потрапляли до команди ФК «Буча». А негативні – це невтішний результат, оскільки багато зустрічей, не по грі, були програні. Це говорить про якість тактичної підготовки, адже в цілому команда фізично обійшла решту команд. Підвела, в першу чергу, й реалізація моментів. Слабке місце – гра воротарів. Адже з  їхньої вини половину зустрічей було програно.

-         Хлопці, які грають у ФК «Буча» - це бучанці, чи вони з інших населених пунктів?...Можливо їм, у такому випадку, не вистачає мотивації?

-         Ні, я б не сказав, що мотивації не вистачає. Це просто говорить про те, що футбольна школа, футбольна освіта у наших супротивніків на досить високому рівні. В чемпіонаті Києво-Святошинського району грали кияни, які проходили школу в молодіжних динамівських колективах, або в «Оболоні». Тому до вищого рівня треба підтягуватися. Місцеві футболісти в команді грали, але їхні кондиції, на жаль, не відповідали рівню необхідної майстерності. Ми надавали можливість всім розкрити свої таланти.

-         Ви, ваша команда брали участь у кубку Макарова. Що він дав для ФК «Буча»?

-         Ну звичайно. Це було досить відповідальне випробовування наших сил, бо супротивники нашої команди були досить сильними. Візьмемо, для прикладу, «Княжу». В її складі грали чотири гравці, які пройшли школу вищої ліги. Чи черкаська команда. Вона – команда-чемпіон Черкаської області. Ми прагнули до того, щоб на цьому турнірі продивитись більшу кількість гравців. Саме своїх, і тих, в яких є бажання вступити до колективу. У нас бажають грати навіть кияни, адже в Бучі хороші умови для тренувань, які створило керівництво міста. Футбольне поле чудове, хороша тренувальна база, відповідний навчально-тренувальний процес.

-         Я дивлюсь, зараз любтельський футбол поступово перетворюється у напівпрофесійний…

-         Це, до речі, не новина, у західних країнах така практика давно існує. В тій же Німеччині футболісти три дні на тиждень працюють, три дні – тренеруються. Тому тут немає нічого дивного.

-         Віктор Дмитрович, як минув трансферний період? Які у ФК «Буча» прдбання?

 

-         Ну що можна відзначити – у нас посилилась лінія захисту оборони, тому що ми взяли досвідчених гравців – це Андрій Білоцерківець, який декілька років був гравцем та капітаном команди «Рось» (Біла Церква) та центрального захисника  Тітова. Новим придбанням також став Дорофєєв, який грав  у білоцерківській «Росі», і Давиденко, котрий пограв у «Борисфені». Словом склад наразі укомплектований, часом показує дуже хорошу гру.

-         А в яких замаганнях ви братимете участь?

-         Загалом, ми планували зразу включитись до чемпіонату області, але через кризу ми вирішили зупинитись на більш низькому рівні – чемпіонаті Києво-Святошинського району, в тому, що ми грали минулого року. Маємо надію показати в цьому році більш високий результат, ніж у минулому. Умови, повторюся, для команди створені чудові.

-         Вікторе Дмитровичу, а чи за хлопчиками, що займаються футболом, ви придивляєтесь?

-         Не лише придивляюсь, я і з дітьми займаюсь. Є цікаві юнаки 1995 року народження, 1996-го... Ми з командою 1995 і 1996 років посіли 2-ге місце у чемпіонаті області. Є хороші, перспективні хлопці, які можуть у майбутньому доповнити основний склад нашої «дорослої» команди.

-         Я так розумію, що наш мер, Анатолій Федорук, - це своєрідний Володимир Щербицький (завжди підтримував київське «Динамо») для ФК «Буча»?

-         Навіть більше (сміється)... Він не тільки підтримує футболістів, їздить з нами на змагання, а й долучається до проблем команди. Його зусиллями в Бучі збудовані такі чудові футбольні майданчики, стадіон, йде нове будівництво спортивних споруд... І це стосується всього – від якісної спортивної форми до умов тренувань...

     І, звичайно, що надзвичайно багато робить для поліпшення умов тренування, гри президент клубу Василь Олексюк...

     Взагалі, я вважаю життєвою удачею, що прачюю в Бучі, де футбол в фаворі, і де живуть прекрасні натхненні люди...
 
Сергій Куліда, газета "Бучанські новини" №8(262)
від 27лютого 2009 року 

Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 770 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024