П'ятниця, 26.04.2024, 23:41

 

Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Квітень » 8 » Екс-збірники України в обласному чемпіонаті
Екс-збірники України в обласному чемпіонаті
16:45
Чемпіонат Київської області
 
Переговори з авторитетним клубом тривали довго й напружено, однак компромісу знайти так і не поталанило.  Тренери росичів, усвідомлюючи необхідність ігрового завантаження своїх дублерів, декларували готовність заявитися на чемпіонат області другою командою. Однак керівництво "Росі" від ідеї відмовилося, зіславшись на відсутність потрібної в таких випадках кількості молодих виконавців.
А тим часом учасники стартового туру заявили на цьогорічний чемпіонат 227 футболістів. Жодний з клубів поки що не вичерпав кількісного ліміту, що становить 25 гравців. Найменше виконавців — по 17 — внесли до клубного реєстру білоцерківські "Укрмеблі плюс" і боярський "Зеніт", а найбільше — по 24 — ставищенський "Хілд-Любомир" і ФК "Макарів".
Макарівці постали й найпотужнішим представницьким складом, заявивши на чемпіонат області й кількох колишніх збірників України в юнацькій та юніорській номінаціях з досвідом виступів у головному дивізіоні національного чемпіонату. Мова передусім про молодого Ігоря Рудюка та ветеранів Ігоря Продана і Олександра Собковича. З'явилися в макарівській команді й двоє вихованців баришівського футболу — воротар Дмитро Безп'ятчук, який свого часу виступав за столичний ЦСКА, та захисник Ігор Титов, екс-гравець мелітопольського "Олкома" та резервного складу сімферопольської "Таврії". Цікаво, що Титов є головою Баришівської районної федерації футболу, але грати воліє за команду з іншого регіону. Такі реалії футбольного сьогодення.
Чинний чемпіон області — ФК "Путрівка" — зміцнив свої лави вихованцями білоцерківського футболу Юрієм Погорілим і Сергієм Шевченком, а також екс-гравцем молодіжної збірної країни Миколою Наконечним (бориспільський "Борисфен" і київський "Арсенал"). Нагадаю, що минулорічний сезон Наконечний провів у білоцерківському клубі "Укрмеблі плюс".
Інші кадрові цікавинки з вищолігових клубів області: "Податковий університет" заявив Трасковського, володаря аматорського Кубка країни минулого року; "Інтер" — екс-професіоналів Кадара, Голюка, Петрова та Пустовіта; "Хілд-Любомир" — відомого за виступами в "Борисфені" колишнього захисника юнацької збірної країни Чернія; ФК "Вишневе" — віце-чемпіона Київщини 2008 року Попадюху; ФК "Богуслав" — досвідченого захисника Чорногрицького.
Долучився до турніру найсильніший аматор області й новий колектив — ФК "Узин" з однойменного міста, що в Білоцерківському районі. Минулі сезони ця самобутня команда провела в першій лізі чемпіонату Київщини.
Категорія: Першість Київської області | Переглядів: 722 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024