Субота, 27.04.2024, 05:25

 

Форма входу

Календар новин
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Серпень » 18 » Минулорічний фіналіст зійшов з дистанції
Минулорічний фіналіст зійшов з дистанції
22:29
"Путрівка" — "Інтер" — 1:2 (Киричок, 12 — Голюк, 15, Пустовіт, 49).
 
Путрівка: Яковчук, Шевченко, Білоцерківець, Єрохін, Погорілий, Турчин (Дмитренко, 46), Рачковський, Киричок (Нестерець, 81), Демков (Бенедичук, 44), Фролов, Панфілов.
Тренер - Леонід Матушевич
 
Фурси: Петров, Глушок, Пустовіт, Скорба (Макаров, 55), Лизун, Войцеховський (Тесленко, 90), Кадар, Ординський, Сабадаш, Голюк, Бондаренко.
Тренер - Валерій Поздняков.

Кубковий напівфінал у Малій Солтанівці викликав неабиякий інтерес у симпатиків і фахівців народної гри. На трибунах місцевого стадіону-красеня були помічені як представники районної влади Васильківщини, так і футбольні особистості з Білої Церкви, Василькова, Вишневого, Гореничів, Фастова, Миронівки та Ставища. Це й не дивно: путівку до кубкового фіналу мали розіграти чинний чемпіон і минулорічний фіналіст обласного кубка та лідер цьогорічного календарного сезону. Судив матч обухівець Карпина, інспектував — авторитетний киянин Балакін.
Обидві команди задіяли схожу стартову розстановку сил з дуетами форвардів на вістрі наступу, один з яких — Фролов у господарів і Бондаренко в гостей — атакував здебільшого з глибини поля. Правда, в обороні тактичні схеми виявилися різними. Путрівці задіяли класичну четвірку виконавців з Єрохіним і Білоцерківцем у ролі центральних. А тренери з Фурсів одного з центральних оборонців — досвідченого Пустовіта — "закріпили" за найгрізнішим нападником чемпіонської дружини Панфіловим на прізвисько "Малина".
Команди розіграли дебют обережно, з оглядкою на свої тили, однак уже в перші п'ятнадцять хвилин обмінялися голами. Спочатку Киричок, який виконував усі "стандарти" путрівців, ударом із штрафного поцілив у ближню "дев'ятку" метрів із сімнадцяти. А ще за три хвилини гості витиснули максимум із веремії біля чужих воріт, і Голюк з близької відстані спрямував м'яча в сітку прямо під поперечину.
 Надалі "Інтер" уміло контролював м'яч і простір, обриваючи тонкі нитки групових комбінацій "Путрівки", і використовував ледь не кожну нагоду для контратаки. Найактивнішим з-поміж гостей був невтомний Бондаренко. Натомість господарі поклались на потужність наступу і принаймні двічі були близькими до нового успіху. Та спочатку Фролов не забив з п'яти метрів, а потім Панфілов не добив у сітку м'яча, відбитого воротарем "Інтера". Петров, до слова, відіграв матч узагалі бездоганно. Чого не скажеш про його путрівського колегу. Бо коли в дебюті другого тайму Пустовіт відгукнувся на високу подачу партнера і завдав з п'яти метрів удару, що й став доленосним у зустрічі, Яковчук залишився в ролі безпорадного статиста, хоча й мав за всіма правилами воротарського мистецтва вийти на перехоплення м'яча.
Правда, й після цього місцеві футболісти мали слушні нагоди відігратися. Проте Панфілов, вискочивши на простріл з флангу, промахнувся метрів із семи, а Дмитренко, опинившись сам-один перед голкіпером, ударив повз дальній кут воріт "Інтера". Відтак ФК "Путрівка", якого вважали головним фаворитом цьогорічних кубкових перегонів і який ще жодного разу не володів обласним кубком, розпрощався з мрією завоювати заповітний "кришталь" принаймні до наступного року. Фіналістом став "Інтер" з Фурсів.
Категорія: Кубок Київської області з футболу | Переглядів: 727 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024