П'ятниця, 26.04.2024, 03:35

 

Форма входу

Календар новин
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Серпень » 27 » Безцеремонні гості
Безцеремонні гості
17:40
Як засвідчив перший післявідпускний тур чемпіонату, ротація складу виявилася доречною. Бо саме названа вищолігова
трійка спромоглася на дещо несподівані з огляду на попередні прогнози перемоги в гостях і відчутно поліпшила свої турнірні перспективи.
Центральний матч ігрового дня відбувся в Ставищі. "Хілд-Любомир", продемонструвавши чудову гру в другому таймі кубкового напівфіналу проти зіркової гореницької команди, розраховував на позитивний результат у змаганні з ФК "Вишневе". Тим паче, що в першому колі ставищенці програли в гостях за цілковитої... ігрової переваги. Однак історія повторилася: ставищенці й наступали потужно, і слушні нагоди для взяття чужих воріт мали, але виграли гості, скориставшись школярськими помилками господарів у захисті.
 Третьої поразки в чемпіонаті, причому другої —  в рідних стінах, зазнав незмінний тріумфатор двох останніх за часом елітних турнірів із Путрівки. Для команди Леоніда Матушевича виявився нещасливим перехід на стадіон у Малій Солтанівці: путрівці програли там аж три матчі з чотирьох! Цього разу —  "Діназу". Хоча й створили біля чужих воріт чимало моментів. Однак відомо, що перемагає той, хто забиває. Вишгородці відзначилися голом уже в дебюті другого тайму, а подбав про це новачок Гірча, який скористався неузгодженістю в обороні суперника й розслабленістю голкіпера Яковчука.
Оступилася й "Вікторія", котра була номінальним господарем, хоча й виступала в Тарасівці. Обухівцям довелося догравати зустріч у меншості, бо за два попередження поле завчасно залишив Данилюк. Отже, підопічні Василя Наумчука здобули першу перемогу в сезоні. Тим часом цифри і факти туру такі: "Хілд-Любомир" —  "Вишневе" —  1:2 (Криштофович, 40 —  Омелянович, 24, Бабич, 37). "Путрівка" —  "Діназ" —  0:1 (Гірча, 46). "Вікторія" —  "Зеніт" —  0:1 (Цоцхалашвілі, 45+1). Після цього турнірна таблиця набула такого вигляду:
Два матчі звітного ігрового дня перенесені з об'єктивних причин. Футболісти Богуслава та Макарова зіграли учора ввечері. А поєдинок ФК "Узин" —  "Податковий університет" відбудеться 16 вересня. Натомість найближчої суботи пройдуть зустрічі чергового туру: ФК "Вишневе" —  ФК "Путрівка", "Хілд-Любомир" —  ФК "Богуслав", "Зеніт" —  "Макарів", "Інтер" —  "Вікторія" та "Діназ" —  "Узин". "Інтер" з Фурсів зіграє перед своїми симпатиками вперше в статусі володаря Кубка Київщини.
Категорія: Першість Київської області | Переглядів: 815 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024