П'ятниця, 26.04.2024, 11:42

 

Форма входу

Календар новин
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2009 » Серпень » 31 » Гонитва Ворзеля за лідером……….
Гонитва Ворзеля за лідером……….
10:54

SC Vorzel: Ящук – Навальний, Козій, Сіренко, Войнович – Денисюк, Виговський,  Андрушко, Шаповал – Перін, Корнійчук.

 

           

У чудовій формі та більше 18-и гравців, ФК «Чабани» привезли до селища Ворзель. Як завжди матч відбувся на чудовому футбольному газоні та в атмосфері багатою вболівальників. СК «Ворзель» підійшов до матчу у майже бойовому складі і в гарному настрої.

            З перших хвилин не зрозуміло було хто господар та фаворит по турнірній таблиці. Чабани зі старту розпочали пресинг та проводили свої атаки. Але, дивідендів це не принесло і гра потім переросла у зарубу. Гравці почали просто «косити» одне одного. Суддя мабуть дивився в небо замість того щоб роздавати картки та наводити лад. Але Ворзель все таки прибрав круглого до своїх ніг і взяв під контроль гру, розпочинаючи свої стрімкі атаки. Можна відзначити вдалі дії голкіпера гостей. Декілька разів за гру він просто рятував команду, здавалось від неминучих голів. Але гол назрів тільки на 30 хвилині матчу. З чудового прострілу «блудний син», як називають його в команді – Юрій Перін – випередив і захисників, і голкіпера засвітив одиничку на табло. Після повернення до команди це вже четвертий гол Юрка. До кінця тайму пристрасті на полі не вщухали, жовті картки та мінімум моментів, як у Ворзеля так і у Чабанів. На перерву команди пішли з мінімальною перевагою СК «Ворзель».

            У другому таймі гравці менше заробляли фолів та доводити свій клас на полі. Гра більше проходила у центрі поля та в атаках Ворзеля. Удари з далекої відстані, штрафні не приносили користі нікому. Під кінець матчу чудову атаку провели господарі. Прохід Періна, якого не змогли зупинити два захисника. В падінні він все таки  зумів віддати передачу, яку не зміг замкнути Андрушко. Голкіпер був знову на висоті. Якими зусиллями не добивались гості зрівняти рахунок, але це їм не вдалося. Ворзель одержав важку перемогу, яка залишає його на 2-ій сходинці у турнірній таблиці. Будемо сподіватись, що все таки вдасться наздогнати швидкий експрес під назвою ФК «Буча», яка в цьому турі знову відштампувала важку перемогу.
на фото: Юрій Перін (СК "Ворзель")
 
Денис Трохименко
Категорія: Києво-святошинський район | Переглядів: 900 | Додав: Goal_Keeper
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024