П'ятниця, 29.03.2024, 06:57

 

Форма входу

Календар новин
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2010 » Січень » 10 » Дружнянська "Надія" - володар Кубка Віктора Жиліна
Дружнянська "Надія" - володар Кубка Віктора Жиліна
12:37

Переможцем І турніру пам'яті заслуженого тренера України В.С.Жиліна став чемпіон району з футболу-2009, "Надія" з Дружні. Команді Дмитра Науменка явно вдалася гра на міні-футбольних майданчиках: якщо на Меморіалі Гончаренка хлопці поступилися ветеранам, то в турнірі пам'яті Віктора Жиліна реваншувалися за ту поразку.

А спершу 12 команд-учасниць зіграли в двох попередніх раундах, визначивши трьох фіналістів, яких на завершальному етапі чекала збірна ветеранів. Команда, в складі якої майже всі пройшли школу Віктора Степановича, за рішенням оргкомітету виступила в фіналі чотирьох поза звичайним конкурсом.

У першому півфіналі дружнянці переконливо виграли у залісян - 4:0 (варто виокремити гол Грами, забитий у стилі Марадони - із шикарним дриблінгом та низкою ефектних ходів). Їхніми суперниками у фіналі стали ветерани, які здолали немішаївців з рахунком 2:0 (красиві голи забили Бондарчук та Ніколаєнко). Надзвичайно драматично пройшла зустріч за третє місце. Аж до останніх хвилин Немішаєве вигравало з мінімальним рахунком, але залісяни проявили волю до перемоги й у підсумку переламали хід гри, здобувши перемогу 2:1 та бронзові медалі нового турніру.

Фінальна зустріч давніх суперників по зимових турнірах 2009/2010, дружнянців та ветеранів, розпочалася із голу чемпіонів району. Однак досвідчені майстри знайшли сили відігратися, й справа дійшла до післяматчевих пенальті. Неточним був всього один удар - голкіпери Саханда та Погурський, які блискуче провели турнір, важко справлялися із 7-метровими. Єдина помилка суперника дозволила дружнянській "Надії" виграти перший турнір пам'яті заслуженого тренера України В.С.Жиліна. Організатори запевняють, що турнір-меморіал видатного діяча вітчизняного футболу стане традиційним, і його фінал, як і цього разу, відбуватиметься саме 9 січня - на день народження Віктора Степановича. 

До учасників турніру та глядачів звернулися з вітальним словом почесні гості: заслужений тренер України, член виконкому ФФУ, президент ВФАС Віталій Пилипенко, перший заступник голови Київської обласної федерації футболу Валерій Валерко, соратник Степановича Леонід Лавриненко та голова районної федерації Володимир Шома.

Усі зійшлися на думці: пам'ять про чудову людину й прекрасного фахівця Жиліна завжди буде в наших серцях. І це турнір - данина шани Степановичу від людей, яких він називав друзями, соратниками та земляками.

http://borfoot.hiblogger.net

Категорія: Бородянський район | Переглядів: 692 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024