П'ятниця, 29.03.2024, 12:17

 

Форма входу

Календар новин
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Відвідувачів: 0

Головна » 2010 » Січень » 2 » Відбувся Кубок ФК «Вікторія» серед дитячо-юнацьких команд
Відбувся Кубок ФК «Вікторія» серед дитячо-юнацьких команд
21:02
06.12.2009 року в спортивному залі Обухівського центру культури та мистецтв відбулися змагання з футболу серед дитячо-юнацьких команд 1995-96 років народження. Змагання проводились під егідою ДЮФЛКО. Участь у змаганнях прийняли шість дитячих футбольних колективів Київської області. Клуби з відповідними традиціями в плані якісної футбольної підготовки дітей – Фастів, Біла Церква, Богуслав, Миронівка, Ставище, а також господарі турніру ФК «Вікторія» з м. Обухова.
Це був традиційний, четвертий за рахунком турнір на Кубок футбольного клубу «Вікторія», що був створений в листопаді 2006 року. На сьогодні це єдиний футбольний клуб в Обухові, під знаменам якого виступають та захищають честь рідного міста близько 100 дітей, що забезпечені гідними умовами для тренувального та змагального процесу в план підготовки футболістів. Керівництво клубу опікується не тільки створенням відповідних умов для дітей, але й намагається створити відповідні умови для виховання дітей в системі фізичної культури з безпосереднім залученням батьків до цього процесу.

Команди учасниці було поділено на дві групи:

Група А
1. ФК «Фастів» м. Фастів, ДЮСШ м. Миронівка, 3. ФК «Карат» м. Богуслав

Група Б
1.ФК «Вікторія» м. Обухів, 2. ФК «Арсенал» м. Біла Церква, 3. ФК «Хілд-Любомир» смт. Ставище.

Регламентом змагань було передбачено тривалість однієї гри 2 тайми по 12 хвилин з п’ятихвилинною перервою. За визначенням фахівців та тренерів всіх команд кількість ігрового часу повністю відповідала рівню фізичної готовності учасників змагань, що забезпечило безкомпромісні та насичені боротьбою в кожну секунду, матчі за призові місця турніру.

Переможцями групи А стали представники ДЮСШ м. Миронівка, друге місце посіла команда ФК «Фастів» м. Фастів.

У групі В перемогли представники м. Біла Церква, ФК «Арсенал», які тільки за рахунок кращої різниці забитих та пропущених м’ячів випередили господарів турніру Обухівську «Вікторію», яка в свою чергу посіла другий рядок в груповому турнірі та забезпечила собі можливість грати за 3 місце в загальному заліку турніру.

Матч за трете місце, в якому зійшлися непримиримі суперники на футбольному полі, а в житті справжні друзі, команди Фастова та Обухова став справжньою прикрасою цих змагань. Ця гра тримала в напруженні всіх присутніх глядачів та гравців всі 24 хвилини ігрового часу. На превеликий жаль Обухівських вболівальників їх команда поступилася з рахунком 4:3. Отже трете місце посіла команда з Фастова.

Фінал, як і гра за трете місце видався напрочуд напруженим та принциповим. В ньому зійшлися переможці своїх груп ФК «Арсенал» м .Біла Церква та ДЮСШ м. Миронівка. Перемогу в цій грі здобули представники більш досвідченої команди обласного регіону, яка представляє Київську область у змаганнях на першість України – ФК «Арсенал» м. Біла Церква

Згідно традиції змагань, що організовано під егідою ДЮФЛКО було визначено кращих гравців у відповідних номінаціях. Кращими гравцями стали :Кращий воротар - Прокопенко Вадим ФК «Арсенал» м. Біла Церква, кращий захисник – Лукашенко Максим ФК «Хілд-Любомир» смт. Ставище, Кращий бомбардир – Максим Савченко ФК «Вікторія» м. Обухів, кращий гравець – Пархоменко Едуард ДЮСШ м. Миронівка. Нагороду від Голови ДЮФЛКО отримав представник команди ФК «Карат» м. Богуслав Міщенко Роман. Нагороди молоді футболісти отримали з рук Голови Дитячо-юнацької футбольної ліги Київської області Золотухіна В.В.
Змагання пройшли на високому організаційному рівні, при чіткому контролі головного судді, арбітра національної категорії Засухи В.П. Цей факт відзначили всі представники команд..

Єдиним недоліком на думку організаторів турніру на Кубок ФК «Вікторія» було повне ігнорування зазначеного заходу з боку місцевої влади. Незважаючи на офіційні запрошення на змагання не прибули ані представники районної адміністрації, ані представники міської адміністрації.

www.sport.ua


Переглядів: 683 | Додав: Romario
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024